Hos Sandra!

Nu är ju jag hos Sandra. Så nu blir det nog inge bloggande förrän jag kommer hem. Så passa på och rösta på min vikt nu! :)
 

Prestationsångest!

De flesta som gissar på min viktnedgång säger runt 10 kilo. Det är 2,5 kilo i veckan. Det jag vill gå ner varje vecka för att vara nöjd är ett kilo, fast egentligen är det ju ett plus så länge det är ett minus. I och för sig brukar man gå ner mest första veckorna, men det brukar kunna ta stopp i vecka 3 eller 4. Det är det jag oroar mig för att det har gjort. Min diet har ju verkligen gått superbra, men träningen har jag inte lagt ner så mycket tid på. Det jag har gjort den här månaden är 4 promenader, tränat 3 gånger till sandras CD, dansat zumba 1 gång. Det är sammanlagt 8 träningspass på 30 dagar. Det innebär att jag i snitt har ca 3 dagars mellanrum mellan varje träningspass. Men det ska bli bättring! :)

Tävling

Tänkte ha en liten "mini-tävling".. Jag vet att det är JÄTTESVÅRT att gissa på min vikt då jag aldrig lägger ut bilder på mig själv osv (jag SKA bli bättre på det). Men ni vet hur jag har tränat och ni vet hur jag har ätit i alla fall. Tävlingen börjar nu och avslutas Så fort jag avslöjar för er hur mycket jag har gått ner. Självklart får ni utan blogg också gissa för kul skull, men ni vinner ingen länkning ;)
 

Skillnad midjemått

Idag har jag promenerat i mer än en timme. Nu känner jag att jag börjar få mer motivation till promenader. Det är ju faktiskt mycket roligare när man har någon att gå med! Efter det gick jag hem till en kompis som nyligen har fått barn, för att se hennes lägenhet, men också för att få gosa lite med bäbisen.
 
Jag kunde inte låta bli att mäta mig i midjan idag. Måtten får ni ju om två dagar, men så här ser i alla fall skillnaden ut, så får ni gissa lite ;) 
 

Nedräkning.

Jag börjar bli så otroligt nervös! tänkt att jag faktiskt ska väga mig om bara två dygn. Jag tänker faktiskt starta en gissningstävling ikväll, för att se hur mycket ni tror att jag har gått ner. Även jag tänker gissa.
Jag tror faktiskt att jag har förlorat mer kilon än mått. En tjej jag känner berättade att första tiden ser man inte så jättestor skillnad på måtten. Fast, min mamma säger ju att det redan syns i mitt ansikte att jag börjar gå ner i vikt, så någonting måste det ju synnas tycker jag. :)

 Ha en bra dag. Fortsätt kämpa, och ge aldrig upp. 

Uppmanar jag folk till att vilja ha anorexia?

Jag brukar inte lägga ut andras kommentarer i inlägg såhär, men nu är jag faktiskt väldigt orolig. Tycker ni att jag uppmanar tjejer att bli anorektiska genom att lägga ut bilder på smala tjejer? Jag la ut bilder på "alla" olika slags kroppar för att se vad ni tyckte om dom. Och jag förstår inte hur jag ska kunna uppmana tjejer att vilja bli så smala då jag faktiskt själv skrev att den med storlek L enligt mig var vackrast.
Men är det så att många av er som läser detta håller med den här tjejen, så lovar jag att aldrig lägga ut bilder på smala tjejer igen..
Om det är svårt att se vad som står för att texten är för liten, gå in på mitt förra inlägg och kolla kommentarerna där :)
 

Storlekar.

Jag har hämtat lite bilder på tjejer med storlekarna xxs-xxl (eller i alla fall min syn på vilka kroppar tjejer med dom storlekarna har). Så jag tänkte att vi skulle köra en till "vem är du nu och vem vill du vara?"
 
 
Jag är mellan XL och XXL just nu. Vad jag faktiskt tycker är vackrast att kolla på av dessa bilder är L. Men för hälsans skull, men också för att bevisa för mig själv att jag faktiskt kan så skulle jag vilja bli en S.

Min mail.

Jag har fått en förfrågan om vad jag har för mailadress, utifall det är någon som vill skriva till mig, ge mig tips, råd och lite peppning. Så varsegod, här är den:  Lizette.Thornell@hotmail.com

4 dagar kvar till vägning.

Hej! Förlåt (igen) för mitt dåliga bloggande. Jag har inte haft internet på mobilen de senaste dagarna, därför har jag inte kunnat blogga från mobilen. Och eftersom jag inte varit hemma så mycket så har det varit väldigt svårt att få iväg något inlägg. Men, nu är jag tillbaka, och nu stannar jag faktiskt hemma några dagar. Jag känner mig ovanligt pigg idag. Inte fysiskt, utan mer psykiskt. Jag är gladare än andra dagar, och jag känner mig väldigt målmedveten och positiv. Kanske var det min långpromenad på ca 70 minuter igår som gjorde det ;)
 

Nu är det 4 dagar kvar tills jag ska väga in mig. Sist stannade vågen på 110 kilo. Jag blir väldigt nöjd om vågen stannar på 106 på torsdag, men jag vet att jag kommer väga mindre. Det jag verkligen, verkligen önskar är att vågen ska stå på 102 kilo. Men jag vet att det troligen inte kommer bli så. Den tredje till fjärde veckan brukar det vara väldigt svårt att gå ner i vikt. Första till andra brukar man gå ner fort, men sen behöver kroppen en paus. Det jag skulle gissa på är att jag har gått ner mellan 5-6 kilo. Och har jag gjort det så kommer jag vara väldigt glad. det är ca 1,5 kilo i veckan, och det är alltså mer än vad jag har planerat att gå ner. Egentligen blir jag ju glad av allt, bara det är ett minus.
 
Nu ska jag äta lite lunch. Tack till alla som fortfarande läser min blogg, och peppar och stöttar mig, trots att jag kanske inte är världens roligaste just nu.
 
 
 

mitt sanna jag

anledningen till att jag nästan aldrig lägger ut bilder på mig: det är egentligen såhär jag ser ut:

nya naglarbilden

just det, kanske ska bifoga bilden med. kan inte redigera mina inlägg från mobilen, haha Haha;)


halsbrännan är borta!

jag har glömt berätta det, men jag har är faktiskt inte haft halsbränna på mer än en vecka. så skönt!

bjuder på en väldigt bra motivationsbild. vet inte om jag har lagt ut den förr, men i så fall får ni se den igen :)

angående jobb

det är jättemånga som har frågat angående min jobbsituation. så istället för att behöva svara på allas kommentarer så skriver jag ett inlägg om det istället. jag är arbetslös. jag har varit det i ca två och en halv månad nu, och det är jättetråkigt. jag söker jobb. jag söker alla jobb inom vård osv som jag är kvalificerad till. tyvärr är det många som vill att sin personal ska ha körkort, och jag har verkligen inte råd med det just nu (eftersom jag är arbetslös). det är en ond cirkel. jag blir så trött. men faktiskt så har jag ett jobb på gång. jag skickade in ett cv dit, och jag fick ett svar angående att hon vill träffa mig och se vem jag är innan jag börjar jobba där. men nu har hon inte ringt på en vecka, så jag tänkte ringa henne i morgon och prata lite med henne. det är bara ett deltidsjobb, men det ska bli skönt att få en anledning till att gå upp tidigt på morgonen och aktivera mig. ju mer jag vilar, desto tröttare blir jag.

och angående träningen, jag vill så gärna träna, men jag här fastnat på nå vis. jag vet inte hur jag ska göra för att komma igång. är det någon som vill motivera mig så är jag väldigt tacksam :)

p.s. är det en massa felstavningar så beror det på att jag skriver från mobilen, och den rättar mina ord fel hela tiden, och håller på och lägger till en massa ord ;)
ha en bra dag !

Vilken kropp vill ni ha?

Vilken siffra är ni nu och vilken skulle nu helst vilja vara?
- Jag skulle säga att jag är nummer 6 nu, jag vill helst vara en blandning mellan 2 och 3. :)

en nutrilett bar och lite the sims !snacka om att jag här lätt för att fastna i det här spelet ;)

min mat!

jag lovade ju en bild på maten jag köpte idag. här är alltså min mat ca två veckor framåt :)

God morgon!

Nu ska jag snart åka in till valbo för att träffa Sandra och ungarna. Eftersom jag (förhoppningsvis) har fått mina pengar nu så tänkte jag ägna denna förmiddag till att handla en massa mat, då skafferiet börjar bli tomt. Bilder kommer sen på all mat jag har handlat!
 
 
Lite motivation för er som också kämpar:

Min helg

Jag tänkte berätta lite om min helg!
 
Fredag:
Sandra och Hampus kom hem till mig på kvällen, vid åttatiden ungefär. Eftersom det är lite nytt för Hampus att vara hemma hos mig (det händer inte ofta längre), så ville vi inte börja med att lägga honom. Så vi lät honom vara uppe längre den natten. När dom kom fixade vi i ordning hampus för kvällen, och kollade på lejonkungen. Hampus somnade vid 22-tiden, och vi somnade vid tolv.
 
lördag:
Vi vaknade ganska tidigt. Strax före åtta. Vi kollade lite på tv, åt frukost och fixade i ordning oss. Vi hade tänkt åka till leklandet den dagen. Så vi satt oss på bussen och åkte till stan. Men eftersom Hampus hade sovit så lite under natten så var han väldigt trött! Han somnade busshållplatsen innan vi klev av, och självklart vaknade han och var jättearg då. Han vägrade sitta i vagnen, han vägrade gå, han vägrade ha kläder på sig, osv osv. så vi gick in på nian, bara för att han skulle bli lite gladare + att då kunde han slita av sig kläderna hur mycket han ville. Men han var fortfarande sjukt trött, så vi märkte att det inte skulle funka. Så vi satte oss på bussen och åkte hem igen. Han somnade på bussen och sov tills vi klev av (ca 40 min). När vi kom hem kollade vi på lite filmer från när jag var liten, sen fick Hampus bada. Hampus gick och la sig vid halv åtta-tiden den kvällen.
 Jag och Sandra satt uppe till elva-tiden.
 
Söndag:
Vaknade efter klockan nio. Alltså sov Hampus mer än 13 timmar! Åt frukost, fixade oss, städade lite. Sen gick vi ut och åkte pulka och lekte i lekparken. Sandra och Hampus åkte hem vid fyra-tiden.
 
 
Jag har i alla fall haft en väldigt bra helg! dieten har gått bra. Träningen har gått allt utom bra. Nu måste jag verkligen komma igång med den, jag är så rädd för att jag ska bli besviken när jag väger mig nästa gång. Det är ju bara 10 dagar kvar! Förlåt för att jag nästan aldrig lägger ut bilder. det ska bli mer sånt, jag lovar! :)
Godnatt!

främmande

som sagt, jag har haft främmande hela helgen. har inte ens rört datorn. nu ska jag spela the sims i tystnaden. inte ens mamma och Conny är hemma, så det är verkligen tyst. ni får ett längre inlägg ikväll eller i morgon :)

Jan. 18, 2013

många har frågat mig hur jag kan vara så målmedveten, och så säker på att jag inte kommer bryta detta. det har också kommit upp frågor angående vad som är så stor skillnad jämfört med förra gången jag gick på diet. det är egentligen inte så jättestor skillnad. jag var väldigt målmedveten sist också. men då önskade jag att jag skulle klara det. nu vet jag att jag kommer klara det. folk frågar då: "men blir du aldrig sugen?" självklart blir jag sugen. det var jag även när jag slutade röka (vilket jag fortfarande är ibland). men det finns inte i min verklighet att jag ska ta en cigg (eller godis t.ex). och så länge jag vet till 100% att det aldrig kommer hända, då slipper jag hålla på och fundera på det. jag slipper vela fram och tillbaka över om jag ska ta den där kakan eller röka den där ciggen . jag vet att jag inte kommer göra det, för jag är bättre än så. för jag är stark.

vad åt ni till middag idag?

själv åt jag Köttsoppa. mums :)

Dag 17

Fy vad jag är tråkig nu för tiden. Det kan gå flera dagar mellan varje inlägg nu. Jag som hade lovat mig själv att ge er i alla fall ett inlägg om dagen. Jag ska försöka bättra mig, jag lovar.
 
I många gå ner i vikt-bloggar så är brist på inlägg ett stort tecken på att man har fuskat, gått upp i vikt, brutit dieten osv. Men det har absolut inte hänt mig. För er som känner mig, eller som verkligen vet hur motiverad jag verkligen är den här gången, ni behöver inte oroa er alls. Ni vet ju redan att jag aldrig skulle bryta dieten eller fuska. För vad tjänar jag på det egentligen? Förutom kilon? Det är faktiskt tvärtom. Jag följer kostschemat jag har gjort så bra att jag faktiskt blir stolt över mig själv. Igår vägde jag mig hemma hos Sandra. Jag vet att jag har sagt att jag bara ska göra det en gång i månaden, men jag blir ju så nyfiken! resultatet var väldigt bra i alla fall. Tyvärr får ni inte reda på det förrän den sista ;). Om ni undrar varför jag bara väger mig hemma hos Sandra, så beror det på att jag inte har en fungerande våg hemma för tillfället, och jag vill inte ha det heller. Jag blir så besatt av vågen hela tiden, så det är bättre att jag inte väger mig så ofta.
 
Förresten, på måndag får jag pengar, så från och med då ska jag börja gymma hade jag tänkt. Jag tänker inte köra så mycket styrketräning nu på några månader. Det är nästan onödigt, med tanke på att det är svårare att bygga muskler nu. Det jag behöver träna mest, det är ryggen och mina knän. Annars blir det mest kondition :)
 
Nu ska jag ta och städa lite inför helgen, då Sandra kommer hit med hennes äldsta son och sover här.
Ha en bra dag!

Bonaqua päron?

 
Någon som har koll på om jag kan dricka denna? Kan och kan, självklart kan jag, det vet jag. Men tror ni att jag förstör något eller kan jag köpa en sån ibland? :)
 

Mitt schema 4 månader framåt.

Jag har fått många kommentarer om att jag inte kan äta som jag gör, för då kommer jag gå upp allt när jag börjar äta som vanligt igen. Jag tror att jag kanske har förklarat allt dåligt, men jag kommer aldrig äta som vanligt igen. Jag håller på och ändrar min livsstil helt och hållet, och jag vill aldrig gå tillbaka till att leva som jag gjorde förut igen. Självklart kommer jag inte äta bara 7-800 kalorier om dagen så länge, utan det är bara en kickstart. Jag tänkte visa er ett schema som jag tänker följa, för att ni ska förstå mer hur jag äter, och hur jag vill äta i framtiden. Jag har gjort det för 4 månader. Men vill ni så kan jag sen någon gång göra flera, för att visa hur jag äter sen. Men eftersom jag inte vet än hur det kommer bli, så gjorde jag för det jag är säker på.
 

Chokladpudding!

Jag är så tacksam för modifasts chokladpudding. Det är så otroligt gott, seriöst!
 

Förkyld

Nu har jag varit lite lat med bloggandet idag, men jag har gått och blivit dunderförkyld. Igår var jag täppt i näsan hela dagen (utan nässpray), och inatt vaknade jag flera gånger av att jag hade så otroligt ont i halsen. När jag vaknade i morse var det ännu värre + feber. Nu har jag äntligen hittat nässprayen som var borttappad igår. Så det känns skönare i näsan i alla fall, men inte halsen. Jag vågar ju inte äta halstabletter. Jag vet att många är sockerfria, men det är ändå kalorier i dom. Lika honungsvatten dricker jag inte heller. Men jag ska försöka stå ut. Om två dagar är jag nog frisk igen. Det brukar aldrig hålla så länge för mig.
 
Idag har jag i alla fall ätit sammanlagt 300 kalorier hittills. Kl 19 ska jag äta en färdig jordgubbsshake. där är det ca 200 kalorier. Till kvällen ska jag äta en chokladpudding, med modifast. den är hur god som helst! I den är det ca 200 kalorier också. Efter det ska jag försöka sova. Förhoppningsvis blir det lättare inatt! :)
 

marilyn

städdag/filmkväll

Såhär har dagens schema sett ut:
09.00-vaknade. kollade på tv och satt vid datan.
10.30-åt frukost. Kokade köttsoppa med 70 kalorier.
11.00-satt mig vid datan, igen.
13.00-åt lunch. likadan soppa som sist.
13.30-tvättade, och sorterade alla kläder i rummet. samt flyttade ut mina trasiga tv-apparater.
15.00-rensade bort massa skit i rummet.
 
16.00 (nu): sitter vid datan. Ska om 5 min gå och äta middag. tyvärr samma soppa igen.
17.00: Diska och plocka lite i köket och vardagsrummet.
18.00: Fortsätta städa i mitt rum. bädda rent, flytta om sängen, dammsuga osv. äter något litet när jag blir hungrig.
20.00: film - äter chokladpudding med modifast till.
22.00: film - äter en choklad/apelsin-bar till.
 
 
 
20.00 - kanal 3: Leap year
 
22.05 - kanal 3: The cable guy
 
 
Jag har inte sett någon av filmerna men båda verkar vara jättebra!
Ha en trevlig kväll :)

Halsbränna?

Jag har haft halsbränna i ca en vecka nu, och jag är nästan helt säker på att jag får den av dieten. Det är en väldigt intensiv halsbränna som håller i sig dygnet runt. Jag brukar försöka sova bort den, men den är alltid där dagen efter. Jag har testat Samarin och Novalucol, men inget av det verkade hjälpa. Är det någon annan som går på soppdiet som också får halsbränna? Eller någon annan som vet något annat bra sätt att bli av med den?
Är verkligen trött på halsbränna nu!

Godaste & äckligaste

Här kommer en lista på det jag tycker är godast av alla soppor, shaker osv, samt det jag tycker är äckligast.
 

Godast:
 
 
Äckligast:

Info om träning och matintag osv!

Hej! Jag ber om ursäkt för att jag har varit så tråkig ett tag nu. Det är så svårt att kunna skriva om viktnedgången riktigt, då det känns för mig som att det inte är någonting som händer. jag menar inte att det inte är något som händer med kroppen, utan att jag inte riktigt gör någonting alls om dagarna. Jag har knappt kommit igång med träningen än. Dessa 10 dagar jag har gått på dieten så har jag tagit två promenader, två träningspass på sandras skiva och ett pass på zumba-skivan. Alltså tränar jag i snitt 30-60 min varannan dag. Jag önskar att det vore mer. Jag önskar att jag kan vakna på morgonen och känna att "fan vad skönt det ska bli att träna idag." Men jag känner aldrig så. Det är inte förän efteråt jag känner att jag har gjort någonting bra.
 
Men, när det kommer till dieten så sköter jag mig otroligt bra. Jag har inte fuskat en enda gång. Inte ens smakat på någonting jag inte borde. allt känns så otroligt lätt på något vis. Första tre-fyra dagarna så kändes det som en evighet med 3 månader. Men det är ju inte det. Det är tre månader av mitt långa liv. Jag har redan tagit mig igenom ca 11 % av tiden. Jag går aldrig hungrig, jag blir mätt av måltiderna, och jag håller mig till under 1000 kalorier varje dag. Det kanske låter väldigt lite, men det står på förpackningen att man klarar sig på 7-800, om man tar vitaminer som ersätter det man förlorar (vilket jag gör). Jag tänker fortsätta med detta i dom här 3 månaderna om kroppen fortsätter må lika bra. Jag har ju redan märkt att det ger resultat. För några dagar sedan så vägde jag mig. jag vet att jag bara ska göra det en gång i månaden, men jag kunde inte låta bli. Jag behövde bli motiverad! Vågen visade att jag hade gått ner ca 2,5 kilo. jag vet att man förlorar mycket vätska i början. men det känns ändå skönt att jag har kommit någon vart. Det ger mig mer motivation att fortsätta.
 
Nu ska jag ta och städa lite innan folket kommer hem. Idag är det jättestorm här där jag bor. Så mamma kunde inte åka och handla soppor idag. Vilket innebär att jag får stå ut med pulvershakes, som jag faktiskt inte gillar så mycket. Ska även försöka få i mig en broccoli-soppa!
Hoppas att alla har det bra, och att de flesta har bättre väder än jag ;)

nyvaken kille

här blev det sovmorgon. Sandra är och lämnar Hampus på dagis medans jag sitter här med Emil :)

Nyår!

Här kommer bilderna på min nyårsafton!!

paus i "100 saker".

Nu tar jag en paus i "100 saker jag vill göra innan jag dör". För det första för att jag har lite brist på ideér, men också för att jag är hos Sandra, och det finns inte så mycket tid till att blogga när man är här ;)

marilyn

100 saker jag vill göra innan jag dör.

Jobba som personlig assistent.
Glöm inte att läsa vinnarens blogg. Hon är en stor inspirationskälla och hon förtjänar verkligen vinnarplatsen!
Tryck på bilden:

Åker till sandra!

Nu åker jag till Sandra. Jag blir där några dagar, därför kommer jag inte kunna blogga så mycket. Jag ska försöka att blogga från mobilen en gång om dagen i alla fall. Hoppas att alla får en trevlig dag!
 
tryck på bilden för att läsa vinnar-bloggen:

Vinnaren i veckans blogg-tävlingen!

Här kommer anledningar till att några av er tycker att hon ska vinna:
 
"Här finns det ingen tvekan på vem jag tänker rösta på. Självklart min otroligt positiva och allra bästa vän. Hon driver blogg nr (?). Har aldrig träffat på någon som är så otroligt omtänksam och underbar. Hon sprider glädje och är en värdig vinnare <3"
 
"Röstar på nummer (?). Vet vilken resa hon har varit med om och att fortfarande stå där med ett leende och viljan att vilja kämpa vidare gör att man kollar in bloggen för att se om hon har några tips och trix som jag kan ta med mig."
 
"Hon är min bästa syster, hon e gudmor till mitt barn. hon är så stark och älskar verkligen sitt liv och vill så mycket! Hon kämpar med sitt vikt nu, hon e grym!
Älskar dig min syster <3"
 
" jag vill rösta på min underbara dotter, blogg nummer (?)! En förebild för både sin mamma och sin lillebror! Fler skulle va som henne. Hoppas du vinner stumpan, mamma älskar dig!"
 
"Jag vill rösta på blogg nr (?)! Hon är så himla härlig och inspirerande som person. Jag känner henne privat och jag har sett upp till henne ända sen jag lärde känna henne, av henne har jag fått lära mig mycket! :)"
 
"Jag vill rösta på bild nummer (?)!! Jag känner henne privat och hon är en helt underbar person, sprider massor glädje omkring sig - man bli inspererad till att göra saker man aldrig trodde man klarade av! Hon är som en sol!! Rak, ärlig och står för den hon är!! Och hon är 1000 miljoner gånger bättre person IRL än vad hon verkar va i bloggen.. Hoppas hon kommer kunna visa de på bloggen med :D Hon är på god väg iallafall haha!"
 

Alla fina kommentarer kom tyvärr inte med nu. Men gå in på tävlingens inlägg för att läsa resten! 
Tryck på bilden för att se vem vinnaren är:
 
 

Motivation.

Min dag

Jag vaknade väldigt sent idag. därför har jag ätit väldigt lite kalorier (jag brukar inte äta så lite annars).
11.00- vaknade
12.00- frukost, soppa, 90 kalorier.
13.00-zumba och lite motionscykel, förbrände ca 400 kalorier.
14.30-mellis, chokladshake, 110 kalorier.
17.00-middag, soppa, 100 kalorier.
 
eftersom jag ligger väldigt många kalorier back så tänkte jag lyxa till det lite ikväll. Jag brukar få välja mellan att antingen dricka en färdig shake (eller smoothie) eller en bar varje dag. Eftersom dom bägge innehåller ganska mycket (mellan 190-220 kalorier) så kan jag bara äta en av dom varje dag för att inte äta för mycket. Men, eftersom jag idag bara har ätit 300 kalorier än så lyxar jag till det med att äta båda två.
Så snart blir det lite filmmys med en jordgubbsshake och en chokladbar. Mums!
 
 
 

Lunch!

om man fortfarande är snygg efter ett träningspass så har man inte gjort tillräckligt..
dvs; jag måste ha slitit som ett djur!
Sitter och äter min "lunch" nu förresten. Ska ta tag i städningen lite snart.
ha en bra dag! :)

zumba

nu ska jag äntligen dansa zumba. jag har inte gjort det på många månader. så det ska bli kul att se hur mycket man kommer ihåg. kom ihåg att rösta i veckans blogg-tävlingen. jag kan inte länka eftersom jag bloggar med mobilen. men bläddra ner så hittar du ;)

100 saker jag vill göra innan jag dör.

Hjälpa en hemlös att ordna upp sitt liv.

Lördag.

Idag har jag varit hos Sandra. Emil fyllde ett år idag. Men tyvärr kommer jag inte att orka berätta om dagen idag. Jag är så otroligt trött, så jag vill bara sova nu!
 
Glöm inte bort att rösta på din favorit i veckans blogg-tävligen! Tryck på bilden för att komma dit:

100 saker jag vill göra innan jag dör.

Sjunga på en scen.

Finalisterna i veckans blogg-tävlingen!

Här är de 5 finalisterna jag har utsett i tävlingen. Så nu är det bara att rösta på din favorit! EN person från varje blogg kan rösta, inte mer. Och har du ingen blogg och vill rösta med bara ett namn så gäller också bara en röst. Jag kommer att kolla på ip-adresserna. Jag kommer inte skriva någonting om bloggarna. Anledningen är att jag inte vill att ni ska döma bloggen på ytan, utan gå gärna in och läs bloggarna lite innan du röstar! Tryck på bilden för att komma till bloggarna!
 
För att rösta:
kommentera detta inlägg (och detta inlägg BARA) med vilket bidrag du har röstat på. Vill du skriva en motivation till varför det bidraget bör vinna så får du gärna göra det!
 
Och för er bloggare som har gått till final:
Grattis! Nu är det bara att försöka få så många som möjligt att rösta på DIN blogg så kommer du få ditt pris.
Tävlingen avslutas på måndag morgon. Här kommer bidragen:
 
Nr 1:
 
Nr 2:
 
Nr 3:
 
Nr 4:
 
Nr 5:

Only action brings ideas to life.

Jag tänkte berätta om en dröm jag har.
 
I många år nu så har jag drömt om att göra en sak. Det är de senaste 9 månaderna jag har insett att det går, om man verkligen kämpar. Jag vill starta en hjälporganisation, där mina mål kommer vara att hjälpa barnsjukhus och barnhem som är i brist på ekonomi. Mitt största mål är att någon gång bygga ett eget barnhem. Barnhemmet ska helst vara någonstans i södra afrika. Men jag skulle även vilja hjälpa barn i Indien.
 
Många har sagt åt mig att det här aldrig skulle fungera. Man måste ha jättemånga års erfarenhet av företagande osv. Men, som jag brukar säga: "om andra kan klara det, varför skulle inte jag kunna det?".
För att få in pengar till företaget skulle jag till en början ha volontärarbetare, som senare har en chans till anställning. Arbetarna skulle stå med bössa, besöka privatpersoner, besöka företag osv, för att samla in pengar. Något man även skulle kunna fixa är välgörenhetsgalor osv.
 
Denna otroliga kvinna startade ett barnhem i Afrika på egen hand. Kan hon göra det så kan väl även jag.
 
Anmäl er till veckans blogg här:
 

Tidsinställt inlägg.

Nu är jag troligen och handlar med Sandra och ungarna. Vi tänkte åka till Rusta, ÖB och stadium outlet och kolla lite. Rusta har rea på deras måltidsersättningar, så det ska bli kul att se hur mycket pengar man kan spara.
 
Jag är så trött på min mat jag har hemma. Till alla er som sa att nutrilett var svinäckligt: Ni hade sååå rätt!!
Men jag försöker stå ut. Jag har ju liksom 50 måltider hemma med nutrilett. Hälften ska jag ju kunna äta i alla fall. Det är så slöseri på pengar annars. Det jag gillar mest är: färdigblandade dryckerna med naturdiet, typ alla bar´s och de flesta sopporna. Men det blir bara så tjatigt att äta så mycket soppa. Man vill ju gärna äta någonting annat också.
 
Bjuder på en bild på sandras äldsta för ca ett år sedan. Sötnos!
Glöm ej:

100 saker jag vill göra innan jag dör.

Vara smal.
Glöm inte bort att vara med och tävla om att bli veckans blogg:

Marilyn

 
 
 
 
Glöm inte att anmäla dig till veckans blogg-tävlingen. Tryck på bilden för att komma dit:

Veckans blogg!

Jag tänkte köra igång med en veckans blogg. Så från och med nu är det bara att anmäla er om ni vill vara med. regler, priser osv står nedanför. Ni kan anmäla er fram till lördag morgon. Då kommer jag att ta fram 5 bloggar som går till final. Efter det så är det NI som ser till att få så mycket röster som möjligt för att ni ska vinna!
Lycka till!
 

Följ mig via bloglovin!

För er nya läsare eller ni som har glömt att lägga till mig, tryck på bilden:

100 saker jag vill göra innan jag dör.

Vara med i tv.

frukost/lunchbroccoli och potatis-soppa. mums !

Besöksrekord!

Tack alla som väljer att följa min resa. Jag ska inte göra er besvikna! Eran motivation och inspiration hjälper mig att vilja kämpa ännu mer.

Motivation.

100 saker jag vill göra innan jag dör.

Besöka alla världsdelar.

nya naglar

nytt år betyder nya naglar. jag älskar rosa!


Månadens vikt och mått!

Vikt:

Startvikt: 113 kg
Dagens vikt: 113 kg
Viktminskning denna månad: -
Total viktminskning: -


Mått:

Byst: 121 cm
Midja: 105 cm
Höft: 127 cm
Lår: 82 cm
Överarm: 46 cm

Total minskning i cm: -
 
Egna tankar:
 

dagens planering!

idag vaknade jag lite senare än vad jag hade tänkt mig. jag har glömt min laddade hos Sandra, och jag kunde inte låna mammas förrän nu. alltså kunde jag inte ställa klockan riktigt. jag har i alla fall ätit en frukost. där blev en soppa. resten acceptera dagen ska jag:
12.00; äta en shake.
13.00: mäta mig och lägga ut vikt och mått på bloggen .
14.00: äta soppa.
15.00: träna.
16.30: äta shake.
18.00; äta soppa.
20.00: äta soppa.
bjuder på en bild på Emil, sandras yngsta, på nyår:

Dag ett.

Jag har varit lite dålig på att blogga nu senaste dygnet, eftersom jag har varit hemma hos Sandra och firat nyår. Jag antar att det är ganska många som är nyfikna på hur första dagen har gått. och det har faktiskt gått superbra! Idag har jag ätit 5 måltider. Det jag insåg under dagen är att jag måste lägga till en eller två. Jag har nog ätit för lite idag. Dagens måltider bestod av:
- färdig shake, 180 kcal
-soppa, 80 kcal
-chokladshake, ca 100 kcal
-soppa, 80 kcal
-soppa, 100 kcal
 
Det jag har ätit idag är alltså ca 540 kalorier. Det jag vill äta är 6-800 kalorier om dagen. För att jag ska få i mig det så måste jag äta ca varannan timme. T.ex:
09.00- soppa, 80 kcal
11.00- färdig shake, 180 kcal
13.00- soppa, 80 kcal
15.00- chokladshake, 100 kcal
17.00- soppa, 100 kcal
20.00- bar, 180 kcal.
Äter jag så får jag i mig ca 720 kalorier!
 
Nu ska jag försöka sova lite. Vi sov inte så mycket inatt, eftersom Sandras yngsta son har varit lite sjuk.
I morgon eller på torsdag så kommer det nog lite bilder från nyår hos Sandra. Månadens mått och vikt kommer även lite senare under veckan, då jag inte hunnit mäta mig än!

100 saker jag vill göra innan jag dör.

Starta en hjälporganisation.

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0