midsommarfusk

Jag fuskade i helgen. Midsommar och allt. Jag har haft ångest och mått jättedåligt, men ställde mig på vågen nu och insåg att jag inte har gått upp ett enda hg. Skönt! Även om jag ångrar att jag fuskade, så låter jag det inte bli värsta grejen. Jag är bara människa. Det är absolut ingenting som händer ofta. Det är ingenting jag vill ska hända ofta. Och det är huvudsaken. Nu fortsätter jag att kämpa mig vidare mot en sundare livsstil! :)

facebook

snacka om att jag lägger ut mycket angående träning osv på facebook! Men jag tror inte att många alls har insett att det är på riktigt. Jag har valt att vara lite diskret ett tag innan man ser mycket skillnad. För det första för att jag är trött på att räkna ut vad de andra tänker när jag berättar att jag håller på med en viktresa: "igen? Det höll ju inte förra gången, och gången innan det...". Men sen tycker jag om att överraska. Men trots det, så måste jag ju få "skryta" lite om det på facebook. Jag tror att det mest handlar om bekräftelse. Jag behöver höra att jag är duktig.
 
 
 

Jun. 20, 2013

jag glömde förresten att berätta att jag kom trea på Fitnesstävlingen. jag är så stolt över mig själv. min fettprocent och muskelmassa har tyvärr inte blivit bättre (jag äter för lite säger dom), men resultaten och förbättringen på alla övningar gjorde att jag fick tredje priset. jag gjorde armhävningar på tå för första gången i hela mitt liv!

nu ska jag åka och jobba, 10-18 idag.

En dag ska jag visa alla.

 

Mens!

Glömt att berätta en grej. De senaste ca 4 åren har min mens varit oregelbunden. Inte bara lite. Det gått månader innan jag har fått den vissa gånger, och ibland har jag haft mens i flera veckor. Men nu för första gången på flera år så har jag haft regelbunden mens i 4 månader. Den har kommit nästan exakt den dagen den ska komma. Jag är så glad. Inte för att det är kul att ha mens, mer kul för att jag vet att det finns en stor chans att jag kommer kunna skaffa barn någon gång i framtiden. Detta måste ju ändå betyda att min kropp faktiskt mår bra, att jag lever hälsosamt.. 

träningsvärk

 

paulo roberto!

Idag jobbade jag med Paulo Roberto! Det är faktiskt lite häftigt. Det dåliga är att enda anledningen till att jag tycker att det är häftigt är för att han är känd (kändis-kåta lizze). Och det ännu värre är att jag faktiskt inte hade någon aning om vem han var när chefen berättade att han skulle vara där. Så det första jag gjorde när hon berättade det var att slänga iväg ett sms till mamma och be henne berätta vem han är och varför han är känd, så fort hon bara kunde. Men ÄNDÅ, tycker jag att det är ganska häftigt...
 
 

jobb!

nu ska jag åka och jobba på Ica maxi och bjuda på juice! dagens outfit:

jag har kommit längre än jag tror.Månadens vikt och mått!

Vikt:

Startvikt: 113 kg
Dagens vikt: 97.5 kg
Viktminskning denna månad: 1.5 kg
Total viktminskning: 15.5 kg


Mått:

Byst: 109 cm (-12 cm)
Midja: 93 cm (-12 cm)
Höft: 117 cm (-10 cm)
Lår: 74 cm (-8 cm)
Överarm: 41 cm (-5 cm)

Total minskning i cm: - 47 cm
Minskning denna månad: 4 cm
 
Egna tankar:
Jag hade förväntat mig att det inte skulle visa mycket resultat den här månaden, så det var jag redan förberedd på. För det första för att jag fuskade i nästa två veckor i början av förra månaden. Jag gick upp ca 3 kilo under den tiden. Men sen så vet jag ju även nu att jag har sämre förbränning, så det är inte lika lätt för mig att gå ner i vikt. Jag har accepterat att jag ska äta som jag gör och träna som jag gör nu, att det här är min livsstil. Jag bryr mig inte om att det står stilla ibland och att jag inte minskar mycket i cm. Jag vet att jag äter rätt, och jag vet att jag tränar rätt. Så länge jag vet det så får jag låta kroppen ta den tid den behöver, och göra sitt. Jag kommer komma dit nån gång.

Åker till Sätra igen!

Hej alla! Tänkte bara berätta att jag åker till Jossan igen idag. Har varit hemma i bara två dygn nu, men dom frågade om jag ville ha spelkväll ikväll, och självklart tackar jag inte nej till det! Jag vet inte hur länge jag stannar den här gången, men troligen inte lika länge som sist. Men det är bara det att allt går så himla mycket bättre med träningen och matvanorna när jag är där. Jag får mycket mer motivation till att röra på mig, och det får ju mig att må bra! :)
 
Men jag tänkte bara att ni skulle få veta att jag lever osv. Jag mobilbloggar när jag får chansen. ha det bra!

Tabata!

Nu är det dax för ett skönt tabatapass med lite härliga människor! Onsdagar är verkligen min favoritdag i veckan, jag älskar tabata. Jag önskar att alla människor kunde testa det, för det är verkligen värt det.
 

Det FÅR gå sakta.

Ibland får jag känslan av att det här aldrig kommer att fungera. Det händer ju för fan ingenting! Men sen inser jag att  det inte ska gå så fort som jag tror att det ska gå. Jag förväntar mig att ändras på en dag, fast det egentligen är månader jag måste räkna med innan jag ser riktiga resultat. Jag har gått och litat på att jag ska rasa i vikt för att nå min målvikt kanske i höst. Jag har insett nu att det jag gör är något som kommer att påverka hela mitt liv. Själva vikten kommer jag ju säkert bli klar med någon gång nästa år, men sen då? Jag kommer inte vara klar när jag har förlorat alla mina kilon. Jag vill ju även bygga mycket muskler, och för att få den drömkropp jag vill ha så måste jag räkna med att det kommer att ta många år. Och eftersom jag har så sjukt lätt att gå upp i vikt, så räknar jag med att det här inte är en "diet" som jag går på för att förlora de kilon jag har i övervikt. Det här är en livsstil som jag kommer leva med hela livet. Och jag struntar faktiskt i hur lång tid det tar, så länge jag någon gång kommer dit.
 
Jag har ju kollat upp min förbränning osv, och jag insåg då att jag har väldigt låg förbränning för att vara så överviktig. Så det är en självklarhet att jag faktiskt går ner i vikt lite saktare än de flesta skulle ha gjort. Men det måste jag acceptera. Jag kan inte göra någonting åt det, så då gäller det att kämpa lite extra. Och det gör jag mer än gärna. Så länge jag känner förändring, och så länge jag mår bra, så får det gå sakta.
 
 
 
 

det här är mitt liv nu.Min duktiga vän!

Idag blir det ett härligt träningspass med min kära vän Josefine! Jag är så glad att jag har henne i sånna här stunder. Hon blir lite av en personlig tränare för mig när vi tränar ihop. Här är en bild på henne för ca en månad sedan. Hon är så otroligt duktig! 

nytränad!

Kunde inte låta bli. Det blev ett gympass idag också. Och skönt var det! Jag var helt ensam på hela gymmet, så jag tog chansen att testa lite nya maskiner, som jag inte vågar testa när andra ser mig. Gjorde en hel del magövningar på golvet med, så min mage är verkligen helt slut nu! Jag har gått från 23 till 45 kilo på magen sedan första gången jag började träna. Det är så skönt att verkligen känna skillnad.
I morgon blir det ett riktigt lårpass, det var så länge sedan jag tränade dom, och det behövs verkligen nu. Jag tänker  även lägga till lite biceps. 

BCAA?

Hej! Har helt och hållet glömt bort det här med att blogga. Därför har det inte heller blivit någon invägning. På torsdag ska jag åka in och göra en helkroppsscanning! Så det innebär alltså att det blir fredag morgon ni får alla resultat. Då kommer jag även mäta mig igen, och troligen ta lite nya bilder. Även om det inte är så stor skillnad sedan sist så är det ändå kul att lägga upp ibland. Jag kan i alla fall berätta att vikten inte har ändrats mycket alls sedan sist. För det första så kan ju det bero på mina 10 dagars fuskande förra månaden (vilket inte har hänt alls nu på tre veckor), men sen beror det nog också på att jag bygger mycket muskler. Muskler väger ju mer än fett, och även om jag vet att jag förlorar mycket fett så får jag ju även lite muskler. Speciellt nu de senaste veckorna. Börjat äta grymt mycket protein, också styrketränar jag 4 dagar i veckan. så sammanlagt under en vecka brukar det bli två dagar med tabata, två dagar på gym, och ca två promenader. När jag kommer hem till Forsbacka nästa vecka ska jag även börja lägga till en eller två dagar Zumba också. Det är så skönt att röra på sig, och veta att man gör något bra! 
 
Idag har jag en slappdag bara. Har varit in till stan och sola solarium, det är allt! Var och köpte några kycklingspett för ett tag sedan. Det är så grymt gott. Men det är så otroligt skönt att jag blir mätt snabbt nu för tiden. Äter inte ens hälften av vad jag gjorde förr. Nu ska jag ta ett bad, så får vi se vad kvällen har att bjuda på. Jossan ska iväg, så antingen blir jag ensam i hennes lägenhet, eller så tar jag hit någon rolig person som vill sysselsätta mig lite. Jag kanske till och med får för mig att åka in till stan ikväll och träna, om jag ändå inte har någonting för mig! Fast i så fall blir det muskelträning 4 dagar i rad, vilket kanske inte är så jättebra. då gäller det att se till så att jag inte tränar samma muskelgrupp varje gång! 
 
Nu till min fråga: 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0