fullt upp!





detta är vad jag har gjort de senaste dagarna. är helt slut. i morgon börjar vi flytta allt till nya lägenheten. så det kommer att bli en väldigt stressig/jobbig, men samtidigt väldigt rolig dag !

det kommer bli en lång helg!

i helgen ska jag hjälpa min vän Sandra att flytta. hon flyttar med sina barn till forsbacka, så då kommer jag kunna träffa dom ännu mer! så jag kommer att vara med henne till tisdag, minst. men trots det så ska jag försöka skriva ett inlägg varje dag.

idag har jag jobbat förresten. det är så skönt att få aktivera sig ibland, i stället för att bara sitta hemma hela dagarna. nu sitter jag på bussen på väg till Sandra. så nu kommer jag inte hem på ett tag!




Åå, vad jag älskar dessa killar!

Jag är fortfarande kvar.

Hej!
Det är en sån underbar känsla att gå in och kolla statistiken, och se att det fortfarande är ca 80 pers som tappert följer min blogg. Trots att jag är en usel bloggerska. Jag ville bara in nu och berätta att jag lever. Jag tänkte även berätta lite hur det går med vikten osv..
 
Jag har slutat med min soppdiet nu. Men jag gick ganska sakta tillbaka till vanlig mat. Jag har haft en period på ca en vecka då jag sket i allt. Men nu har jag insett att jag inte tjänar någonting på det alls. Jag räknar kalorier lite halvt nu, och siktar på att alltid ligga ungefär mellan 1000-1500. Jag klarar inte av att gå runt och vara hungrig hela tiden. Men samtidigt äter jag ju inte heller för mycket. Utan det är ganska lagom. Jag har två dagar i månaden då jag får lyxa till det med något. Nu har jag inte haft det på ett tag, så min nästa gång är nu på lördag, eftersom det är ett speciellt tillfälle.
 
Jag tränar tyvärr inte på gym längre, och känner mig 0 % motiverad till det. Men jag är säker på att det bara kommer dröja veckor tills nästa gymbesök. Tills dess ska jag försöka ta tag i hemmaträningen lite mer (så jag skulle verkligen uppskatta tips på bra träning i hemmet). Promenera försöker jag göra också. Det är verkligen superbra träning, och jag känner verkligen hur jag förbränner då jag går en längre sträcka. För några dagar sedan var jag ute och gick i ca två timmar i ganska rask takt. Jag kan lova att min rumpa och mina lår domnade bort/stacks och brändes i nästan en timme efteråt. Men skönt var det i alla fall!
Angående träning så är zumba någonting jag verkligen saknar. Det är synd att jag får så förbannat ont i ryggen av det. Men antagligen handlar det om att jag är ovan att använda vissa kroppsdelar. Fortsätter jag att dansa regelbundet så kanske jag slipper värken! 
 
Nu till det som jag tror att de flesta sitter och väntar på; min vikt!
Jag ställde mig på vågen igår och blev faktiskt mycket förvånad över resultatet. Jag väger just nu ca 97 kilo. Jag har alltså gått ner ungefär 13 kg. Nu är jag på samma vikt jag var då vågen stod still så länge förut.Jag trodde faktiskt att jag skulle ha gått upp i vikt nu när jag har haft min fuskperiod. Men tydligen inte. Troligen så handlar väl det mest om att jag rör mig så mycket mer nu för tiden än förut. Även om jag inte tränar regelbundet så går jag längre sträckor, anstränger mig på jobbet osv.
 
Jag ber om ursäkt för att det här blev ett tråkigt inlägg utan bilder. Men det kommer! Sen tänkte jag ha min "riktiga" invägning i början på nästa månad. Då tänkte jag även mäta mig igen. Det var väldigt länge sedan. Så det ska bli roligt att se skillnaden!
Nu ska jag sova. Godnatt mina fina läsare, och tack så mycket för att ni fortfarande är kvar. Ni kommer inte att ångra er! :)
 
 

Modifast chokladpudding!

Här är chokladpuddingen jag brukar äta ibland. Den är supergod, och smakar nästan som vanlig chokladpudding. den innehåller runt 200 kcal, och äter du denna så får du i dig alla nyttiga vitaminer och näringsämnen som kroppen behöver ha i en måltid. Vissa äter endast denna, 4-5 gånger om dagen. Jag åt den en gång varje kväll förut, men nu äter jag den ca en till två gånger / vecka.
 
Du kan köpa den på apoteket t.ex. Men även beställa hem den via internet! :)
 

snabb uppdatering

Gör en snabb uppdatering innan jag åker och jobbar. Jag börjar kl ett, men bussarna går så dåligt här där jag bor, så jag måste ta bussen som går kl tio. vad gör man under den tiden när affärerna inte ens är öppna? Jag kanske åker till jobbet tidigare, och lägger mig och vilar i soffan ett tag ;)
 
Äter mannagrynsgröt med äpple, lättmjölk och kanel. Supergott!
Ha en bra dag!

5 saker ni inte visste om mig!

           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder!

Jag tänkte lägga ut lite bilder från senaste  veckorna, för att ni ska se vad jag har gjort om dagarna (de dagar jag faktiskt gjort annat än att ligga i sängen).
 
Gott med chokladpudding tycker Emil!
Sandra, Hampus och "bäte".
en sockersöt emil och en sliten Lizze!
Emil med sin kära docka.
Mamma och jag då vi hade bowlingkväll med familjen.
mitt öga.
Mötte en gammal klasskompis och hennes söta dotter på en fika.
troligen den godaste maträtten som finns. Påminn mig om att ni ska få "receptet"nån dag!
Vackraste Emil låg och sov bredvid mig och jag va bara tvungen att knäppa kort.
Mobilnörden Hampus tittar på bilar!
En trött och sliten Lizze utan smink och oborstat hår. Kände att jag var tvungen att bjuda på nån "riktig" bild på mig.
 
Nu ska jag åka och jobba för tredje gången. Ha det bra!
 

tillbaka.

Hej mina få (men väldigt trogna) bloggläsare som finns kvar!
 
Nu var det bra jävla länge sedan jag skrev här. Jag har inget att "skylla på", ibland behöver man pausa från allting, sluta bry sig bara. Ibland får jag sånna perioder. Jag är så otroligt deprimerad samtidigt som jag är så otroligt glad. Eller inte glad, men ni vet den där känslan när man bara säger "skit samma, det löser sig". Det är jätteskönt för stunden, men framkallar nästan alltid ångest.
Jag har mått dåligt de senaste veckorna på grund av min livssituation. Då det gäller jobb (jag är trött på att vara arbetslös!!!), ekonomi (jag vill kunna handla EN enda sak utan att tänka på vad jag inte kommer kunna handla tack vare det), boende (Jag är 20 år, och kommer inte kunna känna att mitt liv "startar" förän jag skaffar något eget), min övervikt, mitt sockersug, osv osv. Och när jag mår så otroligt dåligt så ligger jag i sängen till 90 % av tiden, sover, äter, kollar film, spelar spel. Det är det enda jag gör.
 
Jag har fuskat med dieten i en vecka, druckit massa alkohol, ätit lite fler kalorier än vad jag ska (men aldrig extremt överätit). Den 5:e bestämde jag mig för att ta nya tag, och det har gått bra sedan dess! Jag har gjort ett bra schema som jag följer till 80%. Vissa måltider byter jag ut, men jag håller mig inom nästan samma mängd kalorier varje dag. Jag har höjt mitt dagliga kaloriintag nu. För det första för att jag inte ska behöva gå omkring och vara hungrig, för det andra för att jag äter en vanlig måltid om dagen nu, och i den måltiden är det ca 300-400 kcal.
 
Jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv nu, och att göra någonting åt min jobbiga situation, istället för att bara ligga hemma och deppa. Förra veckan var jag på två jobbintervjuer där de sökte inhoppare som personlig assistent. Båda intervjuerna gick jättebra, och jag har fått ett av jobben. Det känns otroligt bra att jag får jobba lite, även om det kanske bara är 10 timmar i veckan. Jag väntar fortfarande på svar från det andra stället, och det finns en stor chans att jag även kommer att få börja jobba där. Tänk att allt har blivit så mycket bättre redan efter nån vecka bara!
Förresten, nu kommer jag nog göra er ganska besviken.. Men det blir ingen invägning den här månaden. För det första för att inte jag är redo för att se hur mycket jag har gått upp i vikt (för det vet jag att jag har gjort), men för det andra för att jag inte vill att ni ska behöva se det heller. Men, om ca tre veckor, då får ni en ny vikt och nya mått, och mitt mål tills dess, det är att jag ska väga under 100 kilo. Jag vet att det är ett jättelitet mål, men jag kan inte hoppas på så mycket när det har blivit så mycket fusk. Det får ta den tid det tar. Huvudsaken är att jag kommer dit.
 
Men i alla fall, tack så oerhört mycket ni som fortfarande läser min blogg, trots att jag har haft ett litet uppehåll. Jag kan aldrig lova er att jag kommer blogga jätteofta hela tiden, men bara att veta att ni fortfarande väntar på mina inlägg gör mig jätteglad!
 
Här är min matplanering! hoppas att ni ser lite av vad som står i alla fall :)
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0