promenadblev makrillmackor och en Celsius till frukost! efter det tog jag en långpromenad med två vänner :) jag verkligen älskar Celsius! jag blir svettig, pigg, och kroppen bara skriker efter att få röra på sig. love it!

Kommentarer
Heart Lilly

Mmm, makrillknäckemackor brukar jag också äta till frukost! Helt underbart ju! Första gången jag testade Celsius så fick jag nog i mig för mycket energi för jag hade druckit massa kaffe innan också, så jag bara skakade av koffeinöverflöd, haha! Men man blir verkligen alert av Celsius! :)

2013-05-13 @ 17:03:08
Heart Milla

Snygg du blev i håret!! Och jag sitter med träningskläder på ocj.. gör vadå?? ska prova celsius så jag får lite sug att masa mig iväg..

2013-05-13 @ 19:09:37
URL: http://www.soapbar.eu
Heart Vendela

Nu vet jag vad jag ska äta till frukost :)

2013-05-15 @ 07:25:41
Heart Tina

Celsius har aldrig hört talas om drycken? vad är speciellt med den?
btw, vart riktigt bra med den nya hårfärgen! :D

Svar: Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Drycken har fem vetanskapliga studier bakom sig som bevisar att den förbränner kalorier och att den ger en varaktig energistimulans. Genom att höja ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4 timmar, förbränner Celsius i genomsnitt 100 kalorier. Den varaktiga energistimulansen upplever man väldigt tydligt om man dricker Celsius innan ett träningspass, då drycken även fungerar som en prestationshöjare...Läs mer om det här:
http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/celsius-355-ml

:)
iamunstoppable.blogg.se

2013-05-20 @ 05:27:49Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0