May. 27, 2013jag tror på mig själv. detta fixar jag!

Det går fortfarande bra.

Hej! Tänkte bara göra ett snabbt inlägg för att ni ska veta att allt fortfarande går bra. Jag kan tänka mig att många är oroliga för att jag drack alkohol eller åt något dåligt i lördags. Men jag kan stolt berätta att jag varken åt eller drack någonting på hela kvällen! Har inte varit så bloggsugen nu bara, så det är därför jag inte har skrivit något. Ikväll tänkte jag skriva några inlägg som jag ska tidsinställa, utifall jag fortsätter med att inte orka blogga nu några dagar.
men nu vet ni att det går bra fortfarande i alla fall. Kram! :)

Ikväll skålar jag med vatten.

Ikväll ska jag följa med mina kompisar och festa, men jag har bestämt mig för att vara nykter. för att jag inte har pengar, men största anledningen är att jag inte vill råka gå upp lite i vikt nu när allt går så bra. Jag vill inte få tillbaka mitt sockersug, för nu är jag verkligen aldrig sugen på någonting. Det är så skönt. Jag har bestämt mig för att nästa gång jag får dricka alkohol ska vara på midsommar. Det är tre veckor kvar på fitnesstävlingen, och jag är fortfarande motiverad till att försöka vinna.
 
Igår var jag och gymmade i en och en halv timme. Efter det tog jag en promenad på en timme. Det var otroligt skönt!
 
Nu ska jag ta en dusch och börja fixa mig lite innan förfesten drar igång.

Grace wellness!

Nu har jag ätit dessa tabletter i 10 dagar, alltså halva tiden av kickoff-perioden (den som ska gå extra snabbt). Jag hade inga förväntningar alls när jag började äta dom här tabletterna. Jag kan ju inte berätta hur det ser ut med vikten osv, vill att ni ska få se min vikt endast på invägningarna. Men jag kan säga att jag är otroligt mycket varmare, jag svettas mycket mer. Och den enda tiden på dygnet då jag faktiskt känner mig hungrig, det är på morgonen innan frukost. Så ja, det fungerar ju! Jag hade absolut inte förväntat mig typ 10 kilo i månaden av de här, utan ett halvt kilo extra varje vecka är ungefär vad jag trodde skulle hända. Hittills går det ju bra, men jag ska försöka att inte väga mig alls nu innan invägningen, så kan jag vara med och gissa också! :)
 

min historia, igen.

Eftersom jag har fått lite nya läsare de senaste dagarna så tänkte jag att ni skulle få läsa lite om min bakgrund, hur jag blev stor osv. Vissa vet ju inte om att jag skrev det i början, och jag orkar inte kommentera alla och förklara vart de kan hitta inlägget. Så därför gör jag såhär i stället, jag tycker att det var smidigt!
 
 
Skrivet den 11/12-12
Jag heter Lizette och är 20 år gammal. Jag lider av dödlig fetma. I min blogg kommer du få läsa om min kamp mot min stora övervikt. Jag tror att så länge viljan finns, så kan man klara precis vad man vill. Jag hoppas att du följer mig på min resa, för jag kommer att behöva så mycket stöd som det bara går.
 

Jag har varit överviktig så länge jag kan minnas. Jag vet att jag inte alltid varit det, för när jag kollar på bilder på mig som barn så ser jag ingen överviktig människa. Jag ser faktiskt en ganska liten flicka. En flicka man aldrig skulle tänka sig skulle bli så stor som hon är idag. Det var inte förrän jag blev ca 9 år som jag började få lite hull. Inte så att det var allvarligt på något sätt. Utan jag var en helt normal, mullig tjej. När jag nyss hade blivit 12 år så bröt jag benet, och fick sitta i rullstol i två månader. Det var inte förrän då jag insåg att jag började bli ganska stor. jag kunde inte riktigt gå på kryckor eftersom det var så jobbigt att bära min tyngd. I slutet av sexan blev jag mobbad, över internet, av klasskompisar, av barn som såg mig på gatan (trots att jag egentligen inte alls var så stor). Då bestämde jag mig för att jag skulle sluta äta en massa socker. Ett tag slutade jag nästan äta helt och hållet.
 
 
Det gjorde i alla fall att jag började i högstadiet i en ganska normal kroppsform, lite större än de andra såklart, men fortfarande otroligt fin! Det var synd att jag inte förstod det då. När jag började i sjuan så var jag 1.63 cm lång (vilket jag fortfarande är) och vägde mellan 65-70 kilo. Jag kommer ihåg att jag alltid funderade över varför de andra kallade mig fet. Varje morgon när jag speglade mig så tänkte jag faktiskt för mig själv "jag har ju ganska snygg kropp ändå". Men ändå blev det samma sak när jag kom tillbaka till skolan.
 
 
All mobbning gjorde mig så deprimerad att jag bara såg maten (och tjuvrökningen) som den enda trösten. Ett år senare vägde jag ca 75 kilo, och då slutade jag bry mig om min vikt. Jag struntade i att jag började få bristningar, jag struntade i att jag var den största tjejen i min klass. Jag struntade i att jag knappt kunde vara med på gymnastiken tack vare min dåliga hälsa. Det enda som jag fortfarande mådde dåligt av var att eleverna aldrig slutade vara elaka mot mig. När jag var 16 år hade jag en period på bara några månader då jag gick upp från ca 80 till 90 kilo.
 
 
Det var när jag fyllde 17 som jag började jojjobanta. Jag testade LCHF, GI, jag struntade i att äta helt och hållet, trots att jag visste att alla kilon skulle komma tillbaka till mig så fort jag började äta igen. När jag hade fyllt 18 år så kom jag till en punkt då vågen alltid stannade på 97 kilo. Det kunde vara att jag gick ner en massa och sen slutade gå ner i vikt. När jag sedan kollade på vågen så stod den alltid på 97. Det kunde gå månader utan att den ändrades.
 
Till slut så gav jag upp helt. Jag slutade försöka. Vågen visade ändå bara på 97, så det var lika bra att jag fortsatt äta en massa gotta. Och det gjorde jag verkligen! Ett år senare, då jag hade gett upp det där med vikten, så testade jag att väga mig. Vågen visade 110 kilo!! Jag fick panik, och bestämde mig för att börja med LCHF-dieten igen. Det höll sig i flera månader, och jag gick ner 18(!!!) kilo. Tyvärr kunde jag inte fortsätta med dieten, då jag fick koncentrationssvårigheter och började förlora minnet lite. När jag började lägga till kolhydraterna igen så kom jag ju på hur gott det var med sånt, och det blev mer och mer!


Idag väger jag lika mycket som jag vägde för ett år sedan. 113 kilo. Det är nästan dubbelt så mycket som min längd borde väga. jag är två personer, jag är en jätte. Jag vill inte vara det längre. Jag vill att ni ska få se den Lizette jag alltid har sett då jag inte kollar i spegeln. För den Lizette är så jävla snygg, och så jävla vacker. Jag vet att många kommer bli så förvånad när hon kommer fram.

Ni kommer att se mig smal.

En av tabata-övningarna vi kör med är ju boxning. Det är verkligen en sån otroligt härlig känsla, och jag vet att det är så mycket mer än svett som försvinner från mig när jag slår på säcken. under de där 4 minuterna jag står där, så börjar jag alltid tänka som mest. Hur kunde jag låta det gå så här långt? Vad gjorde mig så här fet egentligen? Sen så ser jag alltid ansikten på de människor i högstadiet som alltid mobbade mig. Jag ser dom som har sagt åt mig att jag aldrig kommer att bli smal, att fet, det är den jag är. Jag ser dom som har sagt att jag är så ful för att jag är så fet, dom som har sagt att jag aldrig kommer få en snygg kropp, dom som har sagt att dom blir äcklad av mig för att jag är så fet. Men mest av allt ser jag dom som säger att jag INTE KAN. Ni kommer att se mig smal.
 

Svar på kommentar

Anonym               
Jag skulle också vilja komma med lite önskemål ang bloggen. Jag är nyfiken! Hur känns det att gå ner i vikt? Hänger du med mentalt? Är du aldrig sugen på nåt onyttigt? Hur gör du för att inte falla för frestelser? Hur gör du när du umgås med andra som äter vanlig mat? Hur gör du när du är bortbjuden på middag t.ex? Jag skulle gärna vilja veta mer hur du tänker ang dåtid, nutid och framtid.
 
svar:
Jättekul att du kommer med önskemål. ibland är det svårt  att veta vad man ska skriva hela tiden,så det är bara roligt att svara på lite frågor. Jag kan börja med att svara på första frågan. Självklart är det hur kul som helst att gå ner i vikt. Det är bland det bästa jag har gjort under hela min livstid. Tyvärr kommer ofta tankarna att det går för sakta, att jag aldrig får något resultat,och att jag knappt orkar vänta nå längre. Men det är ju inte heller meningen att det ska gå så fort. Men jag speglar mig seriöst (utan att överdriva) kanske 2-3 gånger varje dag. Och när man då är så pass van att se sin kropp, så ser man ju inte förändringen på samma sätt. Mentalt har det faktiskt inte hänt mycket alls än tyvärr, men jag har en känsla av att det kommer ganska snart.
 
Självklart är jag ofta sugen på onyttigt. Senaste tiden har det faktiskt inte varit lika mycket som förr dock. Jag ser alltid till att ha frukt med mig,vart jag än går. jag tycker att frukt är så otroligt gott att jag kan äta det som godis. Sen så dricker jag även mycket vatten,vilket faktiskt gör att jag inte blir så sugen. När jag umgås med andra så har jag alltid med mig mat så att jag klarar mig. blir oftast nån matlåda, och shakes. Blir jag bortbjuden på middag så äter jag oftast det som serveras, i liten portion,och mycket sallad. jag dricker alltid vatten till. serveras det efterrätt så gör jag mig en shake. eklare än så blir det inte.
 
Jag tänker skriva ett annat inlägg angående mina tankar, dåtid, nutid, framtid om några veckor., Nu har jag ärligt talat inte tänkt mycket på det alls.
 
Nu ska jag göra mig i ordning inför träningen som bröjar kl 19. Ha en bra dag :)

Jag tänker inte ge upp.

Hej! Jag har något att bekänna för er. Mellan 1:a - 10:e maj så har jag fuskat till och från stort sett varje dag. det har mest varit maten jag har slarvat med, men det har även varit en del socker. Jag har så otroligt lätt att gå upp i vikt att det är helt sjukt! Under dessa 10 dagar gick jag upp 2,5 kilo (ja, det var morgonvikten). Men nu har jag i alla fall skött mig de senaste dagarna, och det ska nu fortsätta på det viset också! Jag har börjat komma igång med viktnedgången nu som bara den. Jag vet inte var det beror på, Herbalife, Grace wellness eller träningen. Det har inte heller så stor betydelse. Det fungerar, och jag tänker fortsätta på det här viset.

Tack för alla som lyfter upp mig när jag ramlar omkull. Ni betyder otroligt mycket!

tabata!

Tabata, så underbart! Ser fram emot morgondagens pass faktiskt.

dagens planer.

Godmorgon!
Vaknade pigg och utvilad efter ca åtta timmars sömn, som vanligt. Lite smått träningsvärk har jag fått, då jag tränade tabata här hemma igår kväll. Verkligen underbar träning, och man känner hur det tar, både att jag bränner fett OCH bygger muskler. Så ni som inte känner till Tabata, kolla upp det!
 
Idag ska jag åka till till stan och umgås med en kompis ett par timmar. Efter det blir det ett tabata-pass på kvällen med en grupp jag egentligen inte är med och tävlar i, utan väljer att träna extra med! Sen ska jag tillbaka till min kompis, ha lite filmmys, så sover jag där. För i morgon har jag ett till träningspass som väntar. Så skönt att jag har blivit mer aktiv nu för tiden. För även om jag har följt min diet och så förut så har jag för det mesta varit lat, suttit hemma och trott att det ätbara är det enda som avgör. Nu gäller det bara att ta tag i gymmandet lite. Även om det blir ganska många tabata-pass i veckan (då jag insett att det går lika bra att träna det hemma), så vill jag verkligen ta mig till gymmet någon gång med. Två dagar i veckan räcker gott och väl! :)
 
Vad ska ni andra göra idag?

Vill du ha fler läsare?

Tänkte bara tipsa om en sida som jag tycker fungerar superbra! Det handlar där om att samla poäng genom att läsa andras bloggar. Nya bloggar kommer upp automatiskt, och du får bestämma själv om du vill läsa den eller om du vill fortsätta vidare. genom att göra det så får du genast nya läsare till din egen blogg. Superenkelt verkligen! Jag brukar sitta ca 15-30 minuter om dagen, och genom att göra det så har jag ca 100 nya unika läsare. Och bara genom att bli medlem får du 33 nya läsare till din blogg jättesnabbt! Smart va? :)
 
Tryck på bilden för att bli medlem (det är helt kostnadsfritt):
 
 

motivation

-Your future body had wish you started today!

minskat i storlek!började min viktresa på storlek 50. på den här bilden har jag byxor i storlek 46. dom är fortfarande liite trånga. men en storlek större hade varit alldeles för stort. så nu är jag nere i två storlekar mindre. en enda storlek till nu så behöver jag inte handla på plussize avdelningen längre. stolt tjej! :)

Herbalife - det bästa valet du kan göra.

Jag fick en fråga angående vad Herbalife kostar i månaden, och hur mycket man går ner i vikt osv. Så jag tänkte berätta lite mer om det nu.
 
En burk kostar ca 400 kr, och det är 22 måltider i en sån. Så beroende på hur många måltider man vill byta ut om dagen så kostar det ju lite olika. Jag köper 3 burkar i månaden, eftersom jag byter ut två måltider varje dag. De som jobbar för Herbalife rekommenderar att man byter ut två måltider om man vill gå ner i vikt, och en måltid om man vill behålla vikten, men vill ha i sig mer näring. Så är det viktnedgång du är ute efter, så får du räkna med att betala ca 1200 i månaden. Det låter troligen mycket för de flesta, men jag har faktiskt varit inne och jämfört priser, och det är verkligen inte stor skillnad! Med Herbalife byter man inte ut alla måltider, utan det räcker med att man byter ut två för att fortfarande gå ner i vikt. Med t.ex. nutrilett så är det meningen att man ska byta ut precis alla måltider för att behålla samma effekt, och på det viset blir det dyrare!
 
Nutrilett, 439 :-/vecka (1756 :-/månad)
Herbalife, ~300:-/vecka (~1200:-/månad)
 
Angående viktnedgången så kan man aldrig veta exakt hur mycket man går ner i vikt av det. Det beror på så mycket mer än just än de två måltiderna med Herbalife. Jag är helt säker på att du kommer att gå ner i vikt. För jag känner inte en enda människa som inte går ner i vikt med Herbalife. Men skulle det gå sakta, så måste du ställa dig själv frågorna: "Dricker jag tillräckligt med vatten?", "får jag i mig tillräckligt med protein?", "rör jag på mig regelbundet?" och "tar jag bort allt onödigt socker?".
Men det du i alla fall kan räkna med, om du sköter resten, är att gå ner ca 2-3 kilo första veckorna. Efter det brukar det stanna upp lite grann (vilket händer med alla viktnedgångar, eftersom kroppen måste återhämta sig). Sen fortsätter man att gå ner i vikt, men då går det oftast lite saktare. Med träning, ca 1-2 kilo i veckan. Utan träning, ca 0,5-1 kilo i veckan. Men detta är från mina erfarenheter, alla kroppar är unika och utvecklas på olika sätt.
 
Herbalife är det bästa valet jag har gjort på länge. Jag känner verkligen hur jag får i mig det jag behöver. Jag blir pigg, jag orkar mer, jag går ner i vikt, och hela kroppen mår bra (både insidan och utsidan).
det enda du egentligen behöver göra, är: 
 

receptet

Jag har fått en fråga angående vad jag hade i shaken jag la ut för ett par dagar sedan. så har kommer "receptet":

min frukostdetta är vad jag åt till frukost i morse. det är verkligen lika gott som det ser ut, och det är så underbart att jag blir på pigg och mår så bra när jag äter herbalife! och mätt är jag i ca fyra timmar efter jag har ätit en sån här. det är så skönt att veta att jag får i mig alla nyttiga näringsämnen jag behöver.

jag har bestämt mig nu för att jag vill börja sälja herbalife. jag har redan hittat några eventuella kunder. och jag vet att produkten är så otroligt bra, så jag vill att det ska spridas vidare så mycket som möjligt! är det någon som är intresserad av att veta mer, så får ni bara fråga. :)

nu ska jag iväg till stan och träna om några timmar. ha en bra dag!

motivationmin bakgrundsbild på datan!

May. 14, 2013ska testa dessa i ett par månader, och se om jag går ner i vikt snabbare nu. berättar om jag märker någon skillnad :)

promenadblev makrillmackor och en Celsius till frukost! efter det tog jag en långpromenad med två vänner :) jag verkligen älskar Celsius! jag blir svettig, pigg, och kroppen bara skriker efter att få röra på sig. love it!

nytt hår!

May. 07, 2013

jag tänkte bara berätta att jag lever. jag har varit hos en nära vän i sätra i en vecka nu. jag brukar göra så ibland, för att komma bort. för att få en paus från ansvar och måsten. jag fungerar bättre då. jag börjar faktiskt känna mig "redo" för att åka hem snart. så på torsdag åker jag till forsbacka igen! men oroa er inte. jag är fortfarande motiverad till att gå ner i vikt. jag äter shakes. och i morgon ska jag både simma och träna. och sen på onsdag är det träning igen.

godnatt / Lizette


TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0