midsommarfusk

Jag fuskade i helgen. Midsommar och allt. Jag har haft ångest och mått jättedåligt, men ställde mig på vågen nu och insåg att jag inte har gått upp ett enda hg. Skönt! Även om jag ångrar att jag fuskade, så låter jag det inte bli värsta grejen. Jag är bara människa. Det är absolut ingenting som händer ofta. Det är ingenting jag vill ska hända ofta. Och det är huvudsaken. Nu fortsätter jag att kämpa mig vidare mot en sundare livsstil! :)

Kommentarer
Heart Emma

Ha inte ångest över ett snedsteg, en dag är ingen dag! :D
Kämpa vidare, du är fantastiskt stark tycker jag!!

2013-06-26 @ 20:10:56
Heart Fia

Hej! Vill börja med att säga att jag är otroligt imponerad av dig o hur du lyckats totaländra på din livsstil. Strongt!!! Jag har en fråga som kanske inte handlar riktigt om vikt o så men jag undrar hur du gick tillväga för att få jobb på ica? Jag e lite sent ute med sommarjobb o tänkte att ica kunde kanske ha något ledigt. Mailade du dem, ringde eller gick du dit? Skulle bli oerhört tacksam för svar
/ pank tjej som verkligen behöver ett jobb
Ps. Lycka till med din resa mot en sundare livsstil, jag tror på dig :)

Svar: jag jobbar inte på ica, jag är anställd på ett företag som heter rg marknadspartner. Jag åker alltså runt till olika affärer och delar ut smakprov osv. jobbar ibland med att tar hand om barn medans föräldrarna handlar, och ibland behöver affärer även hjälp med att packa upp varor. Men bor du i Gävle-området så tveka inte! Dom behöver folk. Så kolla upp på hitta.se och leta efter numret dit :) RG marknadspartner alltså.
iamunstoppable.blogg.se

2013-06-26 @ 23:08:18
Heart Anonym

Kan du inte skriva mer om hur din vardag ser ut. Hur äter du? Hur tränar du? Du skriver om resultat eller om du fuskat, jag är intresserad av resans gång. :-)

2013-06-30 @ 13:35:05
Heart Jonna

Kolla gärna in min blogg mot ett smalare jag!

2013-07-01 @ 17:05:04
URL: http://www.jonnasfight.blogg.se
Heart Anonym

Kolla gärna in min blogg mot ett smalare jag!

2013-07-01 @ 17:05:13Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0