I morgon ska jag beställa.

In morgon ska jag beställa en hel del varor ifrån gymgrossisten. Jag täkte visa er vad det är jag ska köpa!
 

Kommentarer
Heart Emilie

Personligen är jag väldigt skeptiskt till allt som "preparat" och träningsbooster heter. Jag undrar hur du tänker runt det hela? Finns det en anledning till varför du inte vill göra det "au naturelle" så att säga, och använda mer naturliga booster, som finns i vissa frukter och grönt och så? Blir billigare också om inte annat.

Jag dömer dig ABSOLUT INTE, och om det här funkar för dig är det hur bra som helst, jag undrar bara hur du resonerar kring det hela.

2013-08-07 @ 20:28:18
Heart emma

Ta inte det här på fel sätt, men tror du inte att du går ut för hårt? Livsstilsförändringar gör man inte på ett kick, så varför inte försöka skapa långvariga, långsiktiga förändringar istället för att sätta upp så tuffa och hårda mål som att träna varenda dag/flera gånger om dagen, äta ett mål mat om dagen och en massa kosttillskott?

Jag tror att du skulle uppnå fantastiska resultat bara av att äta 4-6 nyttiga, hemlagade mål mat och träna på gym 3 dagar i veckan (kanske starting strength eller stronglifts) kombinerat med att kanske gå/cykla/simma lite oftare än innan.

Jag är verkligen ett tränings-/hälsofreak men jag skulle aldrig orka med något av dina scheman som du har lagt upp mer än ett par veckor. Vad jag försöker få fram är att ge dig själv en de bästa förutsättningarna för att lyckas. Skynda långsamt så kommer du i mål. Jag tror på dig, för du verkar ha en vilja av stål och en stor portion beslutsamhet, men jag tycker att du ska fundera lite på hur du kan göra det realistiskt för dig att lyckas inte bara just nu utan månader, år framöver.

Hälsningar Emma och lycka till!

2013-08-08 @ 14:58:02
Heart Jennie

Din blogg har verkligen varit en inspiration och jag har trott på dig sen jag började läsa här.
Men nu vet jag inte riktigt, tycker du verkar dra det lite för långt.
Det är ju jättebra om det funkar för dig! Men detta är inget som jag är intresserad av att läsa om, massa tillskott och inget naturligt...
Men lycka till!

2013-08-10 @ 16:04:05
URL: http://jenniiiesliv.blogg.se
Heart Emma

Vad ska du med kreatin till? Det är inte som protein, att man bara tar. Kreatin kurar man med och det är i princip bara nödvändigt om man tränar riktigt hårt som tex. Styrkelyftare eller bodybuilding. Onödiga pengar för dig...

2013-08-12 @ 01:19:16Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0