Jag är fortfarande kvar.

Hej!
Det är en sån underbar känsla att gå in och kolla statistiken, och se att det fortfarande är ca 80 pers som tappert följer min blogg. Trots att jag är en usel bloggerska. Jag ville bara in nu och berätta att jag lever. Jag tänkte även berätta lite hur det går med vikten osv..
 
Jag har slutat med min soppdiet nu. Men jag gick ganska sakta tillbaka till vanlig mat. Jag har haft en period på ca en vecka då jag sket i allt. Men nu har jag insett att jag inte tjänar någonting på det alls. Jag räknar kalorier lite halvt nu, och siktar på att alltid ligga ungefär mellan 1000-1500. Jag klarar inte av att gå runt och vara hungrig hela tiden. Men samtidigt äter jag ju inte heller för mycket. Utan det är ganska lagom. Jag har två dagar i månaden då jag får lyxa till det med något. Nu har jag inte haft det på ett tag, så min nästa gång är nu på lördag, eftersom det är ett speciellt tillfälle.
 
Jag tränar tyvärr inte på gym längre, och känner mig 0 % motiverad till det. Men jag är säker på att det bara kommer dröja veckor tills nästa gymbesök. Tills dess ska jag försöka ta tag i hemmaträningen lite mer (så jag skulle verkligen uppskatta tips på bra träning i hemmet). Promenera försöker jag göra också. Det är verkligen superbra träning, och jag känner verkligen hur jag förbränner då jag går en längre sträcka. För några dagar sedan var jag ute och gick i ca två timmar i ganska rask takt. Jag kan lova att min rumpa och mina lår domnade bort/stacks och brändes i nästan en timme efteråt. Men skönt var det i alla fall!
Angående träning så är zumba någonting jag verkligen saknar. Det är synd att jag får så förbannat ont i ryggen av det. Men antagligen handlar det om att jag är ovan att använda vissa kroppsdelar. Fortsätter jag att dansa regelbundet så kanske jag slipper värken! 
 
Nu till det som jag tror att de flesta sitter och väntar på; min vikt!
Jag ställde mig på vågen igår och blev faktiskt mycket förvånad över resultatet. Jag väger just nu ca 97 kilo. Jag har alltså gått ner ungefär 13 kg. Nu är jag på samma vikt jag var då vågen stod still så länge förut.Jag trodde faktiskt att jag skulle ha gått upp i vikt nu när jag har haft min fuskperiod. Men tydligen inte. Troligen så handlar väl det mest om att jag rör mig så mycket mer nu för tiden än förut. Även om jag inte tränar regelbundet så går jag längre sträckor, anstränger mig på jobbet osv.
 
Jag ber om ursäkt för att det här blev ett tråkigt inlägg utan bilder. Men det kommer! Sen tänkte jag ha min "riktiga" invägning i början på nästa månad. Då tänkte jag även mäta mig igen. Det var väldigt länge sedan. Så det ska bli roligt att se skillnaden!
Nu ska jag sova. Godnatt mina fina läsare, och tack så mycket för att ni fortfarande är kvar. Ni kommer inte att ångra er! :)
 
 

Kommentarer
Heart Vendela

13 kilo är grymt, bra jobbat! :)

2013-03-28 @ 09:41:50
Heart Aida

Ladda ner nikes träningsapp!!
D väljer man program efter egna förutsättningar, sen säger den vilka övningar man ska göra och under hur lång tid. Den är sjukt bra. Oftast ska man ha vikter, men jag körde utan vikter och höll på att dö ändå. Så testa den iaf!

2013-03-28 @ 10:33:49
Heart V

wow grattis!

2013-03-28 @ 10:56:12
Heart sandra

rekommenderar spinning, det är bra för knäna (till skillnad mot löpning) och din övervikt märks inte på samma sätt som vid annan träning. Det är jättebra förbränning och man utgår verkligen ifrån sig själv hur tungt man kan köra. Sen är det väldigt roligt också när man kommer igång med det (första gångerna brukar va riktigt jobbiga dock, men ge inte upp om du bestämmer dig för att prova!)

2013-03-28 @ 11:00:59
Heart Veronica

Om du vill kan du ladda ner en app som heter "Runkeeper". Där ser du hur långt du har gått/sprungit, hur många kalorier du har bränt, sträckan m.m. Kämpa på!!

En övning som tränar benen är att du sitter i 90 grader mot en vägg. Där bränner låren som tusan men jättebra träning!

2013-03-28 @ 19:28:33
Heart Mimmi

13 kilo på 3 månader är ju ändå ett genomsnitt på drygt 1 kilo i veckan, väldigt bra! Fortsätt kämpa på så kommer du garanterat nå din målvikt. Ibland hamnar man dock i svackor och då gäller det bara att hitta motivationen att ta sig ur den. Vill man, så kan man!

Jag kan starkt rekommendera dig till att införskaffa dig en pilatesboll och eventuellt en tillhörande matta. Enligt mig (som har tränad typ hela livet) är sit-ups på en pilatesboll den bästa träningen för magen! Första gångerna ger en sjuk träningsvärk, men så värt det. Det går även väldigt bra att träna rygg, ryggsidorna och armhävningar med den. På mattan kan du exempelvis köra plankan (också grym för magen), knäböj (går ju dock utan matta också :p). För att träna rumpan så är ett tips att stå på alla 4 och sedan lyfta benet (fortfarande böjt) så högt du kan åt sidan. Bra träning för stor del av kroppen är om du står på alla fyra och "sparkar" bak höger benet bakåt samtidigt som du lyfter vänsterarmen famåt. och sedan tvärtom såklart.

Blev lite luddigt nu, men vettitusan hur jag skulle förklara det xD Men det är i alla fall några rekommendationer på träning hemma. Vardagsmotionen anser jag nästan vara viktigast. Gå istället för buss/bil, ta trappan i stället för hiss och så vidare. Det ger väldigt mycket.

Jag ska själv börja ge mig på en lite viktnedgång från och med på måndag och hoppas gå ned 10-15 kg tills efter sommaren.

Hoppas mina små tips hjälpte något i alla fall. :)

2013-03-30 @ 11:59:49
Heart Bloggläsare

Bra jobbat!

Ser fram emot nästa resultat!

2013-04-04 @ 20:14:24
URL: http://www.blogglesaren.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0