Storlekar.

Jag har hämtat lite bilder på tjejer med storlekarna xxs-xxl (eller i alla fall min syn på vilka kroppar tjejer med dom storlekarna har). Så jag tänkte att vi skulle köra en till "vem är du nu och vem vill du vara?"
 
 
Jag är mellan XL och XXL just nu. Vad jag faktiskt tycker är vackrast att kolla på av dessa bilder är L. Men för hälsans skull, men också för att bevisa för mig själv att jag faktiskt kan så skulle jag vilja bli en S.

Kommentarer
Heart C

Vilken bra blogg du har, glad att jag hittade den :) Hejar på dig!
Kram

Svar: Tack så mycket! Ibland lönar det sig att "ragga läsare" på storbloggarna :)Kram!
iamunstoppable.blogg.se

2013-01-28 @ 17:39:25
Heart Alva

Jag är M, vill vara S

2013-01-28 @ 17:39:28
Heart Julia

Jag är L och skulle vilja vara M eller S

2013-01-28 @ 17:41:00
Heart Emilia

Du kommer säkert att klara det :)

2013-01-28 @ 18:01:55
URL: http://emiliaas.webblogg.se
Heart kajsa

De där stämmer tyvärr inte överänns med hur klädstorlekarna faktiskt är.. även om de BORDE vara sådär..

SÅ sjuka ideal!!

Svar: Jag vet! Tråkigt att gå i affären och inte kunna handla några kläder för att jag är FÖR stor. Synd också för de smala människorna att inte kunna handla kläder i storlek S. Men det där var i alla fall min syn på människors kroppsstorlekar :)
iamunstoppable.blogg.se

2013-01-28 @ 18:57:16
URL: http://kajsamaja.blogg.se
Heart Anonym

Jag är M, skulle vilja vara mellan XS och S

2013-01-28 @ 19:13:56
Heart Anjelika

Jag är S på vissa ställen och M på andra och jobbar just nu för att gå ner 4 kg och hoppas på att träna mig till en snygg S, så jag får samma proportioner över hela kroppen! Magen är mitt problem och i kombination med en liten rumpa så blir det inte så snyggt...

2013-01-28 @ 19:18:03
Heart Anastasia

Jag ligger på S :)

2013-01-28 @ 19:29:37
Heart matilda

heja dig!

2013-01-28 @ 19:35:07
Heart Sara

Jag är mellan S och M. Nöjd som jag är! Bara tighta till lite här och där, annars så :)

2013-01-28 @ 19:36:04
URL: http://sarriahlstrom.blogg.se
Heart Anna M

Vilken fin blogg du har! :)
Nu är det dags att anmäla sig till veckans blogg som avslutas på söndag och du har en chans till massa nya läsare :) Anmäl dig och din blogg genom att skriva "Jag är med" i en kommentar:)
http://mallards.blogg.se/2013/january/veckans-blogg.html#comment

Kramar Anna :)

2013-01-28 @ 20:53:39
URL: http://mallards.blogg.se/
Heart Elina

är L vill vara S

2013-01-28 @ 21:19:50
URL: http://livetskablibra.blogg.se
Heart aida

Oj, vilken skev bild du måste ha på storlekar :/
XXS har ju obvious någon slags ätstörning,
oroar mig att du ens tar med den bilden i denna tabell..

Svar: Enligt mig är båda de med XX framför ganska ohälsosamma, och har troligen någon form av ätstörning. Som jag skrev: det här är min syn på hur jag tycker att storlekarna bör vara. Enligt dig så får jag ju ha med de feta som lider av fetma, troligen en ätstörning. Men vi ska alltså blunda för de som lider av undervikt, och också har en ätstörning? Ska inte dom ha en storlek dom?
iamunstoppable.blogg.se

2013-01-28 @ 21:46:02
URL: http://www.aidalazarian.blogg.se
Heart aida

Jo det stämmer att båda XX är ohälsosamma, men det som oroar mig är denna kroppshets där man strävar efter att bli så smal som möjligt kan denna "XXS" bilden få en dålig effekt.
Vem vet, det kanske faktiskt är någon som läser detta, och känner sig motiverad av denna bild, det är vanligare än vad du verkar tro. Eftersom att du har en viktblogg tycker jag att det är lite av ditt ansvar att inte "omedvetet uppmana" detta.

Snälla sluta sprida vidare dessa bilder på sjukligt smala. Det gör skada. Och det är just precis dessa bilder som har fått dig att känna skam över din kropp så pass mycket att du mår dåligt och närmast tvingas gå ner i vikt.
Man måste förstå hela kretsgången.

En sista sak, Jag har ibland storlek XXS, och jag ser INTE ut sådär! Det där är inte "deras" storlek.

Svar: Men herregud, jag sa att det här är bilder av mina uppfattningar av storlekarna, så som jag tycker att det bör vara! Och nej, jag kollar faktiskt inte på bilder på beniga tjejer och tänker "ush vad tjock jag är, jag måste gå ner i vikt". Hur kan jag personligen uppmana läsare att bli så smala då jag själv säger att den kroppen jag tycker är vackrast är storlek L. Alla människor ser olika ut, och det finns faktiskt människor som är så smala, och så feta. Och tro det eller ej, men det finns människor som VILL BLI FETARE. Så då kan får jag inte lägga ut bilder på feta människor heller menar du (alltså inte ens bilder på mig själv)? För då uppmanar jag ju tydligen mina läsare att bli feta.
Jag gjorde en undersökning för att se vad folk tyckte va snyggast. Gör inte så stor grej av det hela. Detta är min blogg.
iamunstoppable.blogg.se

2013-01-28 @ 22:41:13
URL: http://www.aidalazarian.blogg.se
Heart Maria - med sikte mot Kina

Har storlek xs när jag köper kläder(kan ha xxs med), men ser mer ut som en S om man ska gå efter dina bilder. Och jag är ganska nöjd med hur jag ser ut =)

2013-01-28 @ 22:53:54
URL: http://marperette.blogg.se
Heart Emma - ung mamma till Hugo <3

Jag är en s/xs men ser ut som en M. Vill se ut som S ;) Tycker inte detta inlägg är provocerande.

2013-01-29 @ 06:40:19
URL: http://emma.bloggwar.se
Heart J

Jag älskar verkligen bilden på Whitney från America's Next Top Model! Hon kallades för "plus size" men jag såg fan inte något plus över hennes kropp hahaha. Medium/large var ju det hon hade i kläder och mullig var hon inte ens. Vi har ju så himla olika kroppsformer som inte handlar om vikt och fett. Jag är just nu XL/XXL (dock inte som de på bilden, utan de storlekar som är i verkligheten) och jag vill bli en M / L igen. Jag är inte en person som kan bli S på grund av att jag är 195 cm lång och har bastant skelett. Skulle jag ha S skulle jag inte se klok ut ;) Men gällande "debatten" om det är okej av dig att lägga ut bilder på anorektiker: självklart är det det. Alla människor som ser anorektiska ut är det av sjukdom: antingen för att deras ämnesomsättning är för bra (de går alltså inte upp i vikt trots att de försöker) eller för att de svälter sig själva. Och jag personligen tycker att XXS och XS är storlekar som passar barn och inte vuxna kvinnor. Men butikerna strular ju till storlekarna så mycket att man ena dagen bär något i XL och andra dagen i XS.

2013-01-29 @ 18:59:49
Heart Evelina

Herregud vad de där storlekarna inte stämmer till bilderna. Inte i verkligeten?! Jag har medium i de flesta kläder och kan även ha L i vissa plagg då jag är lång. men ser mer ut som mellan xsmall och small enligt de där bilderna.

Förövringt, jättefin blogg och lycka till!

2013-01-30 @ 14:54:01
URL: http://evelinarydh.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0