Dag ett.

Jag har varit lite dålig på att blogga nu senaste dygnet, eftersom jag har varit hemma hos Sandra och firat nyår. Jag antar att det är ganska många som är nyfikna på hur första dagen har gått. och det har faktiskt gått superbra! Idag har jag ätit 5 måltider. Det jag insåg under dagen är att jag måste lägga till en eller två. Jag har nog ätit för lite idag. Dagens måltider bestod av:
- färdig shake, 180 kcal
-soppa, 80 kcal
-chokladshake, ca 100 kcal
-soppa, 80 kcal
-soppa, 100 kcal
 
Det jag har ätit idag är alltså ca 540 kalorier. Det jag vill äta är 6-800 kalorier om dagen. För att jag ska få i mig det så måste jag äta ca varannan timme. T.ex:
09.00- soppa, 80 kcal
11.00- färdig shake, 180 kcal
13.00- soppa, 80 kcal
15.00- chokladshake, 100 kcal
17.00- soppa, 100 kcal
20.00- bar, 180 kcal.
Äter jag så får jag i mig ca 720 kalorier!
 
Nu ska jag försöka sova lite. Vi sov inte så mycket inatt, eftersom Sandras yngsta son har varit lite sjuk.
I morgon eller på torsdag så kommer det nog lite bilder från nyår hos Sandra. Månadens mått och vikt kommer även lite senare under veckan, då jag inte hunnit mäta mig än!

Kommentarer
Heart Jennie

Lycka till! :)

2013-01-01 @ 22:48:27
URL: http://jenniiiesliv.blogg.se
Heart Hanna

Undrar bara om du kommer lägga upp bilder under viktnedgången? Så man kan få se skillnaden. Det är ju roligt att se hur du ser ut i början och sen kanske efter några månader.
Kram och lycka till!

Svar: Ja, absolut. jag är väldigt dålig på att lägga ut bilder. Men det kommer snart! Jag kommer inte lägga ut bilder utan kläder nu. Dom kommer sen när jag har gått ner hälften kanske. Bara för att man ska kunna jämföra och så. Men självklart ska jag lägga ut helkroppsbilder med kläder redan nu :)
iamunstoppable.blogg.se

2013-01-01 @ 23:08:14
Heart Anna

Heja! :)

2013-01-01 @ 23:32:48
Heart Anonym

Hej, hur smakade det bra? jag tror på dig lycka till! kram

Svar: det mesta smakade bra. sopporna är verkligen supergoda och det är nog dom jag kommer köra med mest. jag lägger ut sen och visar vilka det är :)
iamunstoppable.blogg.se

2013-01-02 @ 02:32:35
Heart Jennifer

Det här klarar du absolut! Det kan vara svårt nu i början, men efter en vecka eller två kommer man in i flowet och så går det bara bättre och bättre!

Du har mitt stöd i ryggen, kämpa kämpa kämpa! :) Det ska bli spännande att följa din resa.

2013-01-02 @ 02:54:34
Heart M

Är det inte dyrt att köra pulvermetoder? För jag antar att det är det du gör när du menar shake och soppor :) Jag har börjat med LCHF för att gå ner 20 kg mest för att jag tycker det verkar vara en sund diet men också för att det känns billigare än pulverdiet. Sedan tror jag också att jag inte skulle klara av en pulverdiet eftersom jag har ett stort tuggbehov så med LCHF kan jag äta relativt normalt men enbart nyttiga måltider med lågt kolhydratinnehåll. Funderade du på andra dieter eller var det pulver du direkt kände klickade? Och min första fråga var ju också, är det inte dyrt?

Svar: Sopporna jag äter är jättebilliga. Jag kör inte nutriletts soppor utan jag kör på varma koppen och liknande. I en sån soppa är det mellan 50-150 kalorier, alltså precis som jag ska äta. det är supergott och man blir verkligen mätt! Shakes är jättedyrt. Hade jag ätit shake varje måltid och ätit 7 gånger om dagen så hade det gått på 2000-2500 i månaden. Så därför (och för att det inte är så gott) så äter jag shakes bara en eller två gånger om dagen.
Jag har ätit LCHF i 4 månader förut. Jag gick ner 18 kilo. Så för viktnedgången så var det ju jättebra. Men tyvärr så tappade jag minne och koncentrationsförmågan försvann. så jag var tvungen att sluta med det, speciellt eftersom jag höll på och plugga då.

Lycka till med LCHF, hoppas att ditt huvud inte tar lika mycket stryk som mitt ;)
iamunstoppable.blogg.se

2013-01-02 @ 13:04:23
Heart M

Nu blev jag nyfiken :) Hur menar du att minnet och koncentrationsförmågan försvann? LCHF är ju till för att man ska äta regelbundet och känna sig stark fast man äter kolhydratfattigt. Men var det problemet menar du kanske, att du inte fick i dig tillräckligt med kolhydrater? Jag ska ju bara ner 20 kg så det är inte så farligt mycket och förvirrad är jag redan, småbarnsmamma som jag är ;)

Svar: Jag gick på en väldigt extrem lchf-diet, vilket gav resultaten att jag gick ner väldigt snabbt. men Tyvärr fungerar inte huvudet så bra utan kolhydrater. I alla fall inte mitt :)
iamunstoppable.blogg.se

2013-01-02 @ 13:40:59
Heart Anneli - A'la Foto

Menar du att äter helt vanliga soppor från snabbköpet som innehåller socker och allt möjligt utan någon näring? Eller kanske missuppfattade jag dig?

Dessa lågkaloridrycker som finns är ju fulla med alla sorters näring som kroppen behöver (vilket INTE varma koppen osv är).
När man äter sån lågkaloridrycksdiet så ska man ligga så lågt så man hamnar i ketosfas. Tar du några ynka kalorier mer så hamnar du ur den fasen och det blir skitjobbigt! Men ligger du i ketonfas så blir du nästan hög och klarar dig hur bra som helst. Problemet för min del är att jag tycker de där sopporna och dryckerna har en bismak som jag är vansinnigt äcklad över. Jag klarar inte av dem längre. Eller, av 100 sorter, kanske jag kan äta tre och det är inte mycket till variation att leva på under en längre tid!

Tänk också på att det är bra för din mage att ändå ha något att jobba med så psylliumfrön rekommenderas (vansinnigt äckligt men bra för magen och med din vilja tror jag inte du har något problem med det)

Jag gick ner 30 kg på ett halvår på den dieten, något jag inte klarar av att göra igen (om det skulle behövas) men det är helt klart en bra början när man ska rensa kroppen! Och ja, det är svindyrt med dessa drycker men det är värt det för att få en bra start. Och LCHF, GI-mat är också dyrt så det går nog i längden jämt upp!

Jag önskar dig lycka till och ta hand om dig!! Jag tycker du är superfin som du är nu. Tänk också på att ju långsammare det går desto bättre kommer kroppen följa med vid nedgången. Går det för snabbt hinner inte hud osv med...
Jag kommer följa dig!

2013-01-03 @ 16:48:01
URL: http://alafoto.se/blogg
Heart Jess

Hej,

Jag får nog hålla med föregående talare....Vanliga varma koppen är absolut inte att föredra och när du ligger över 500 kalorier per dag stället kroppen in sig på svält och sparar allt du får i dig istället för att hamna i ketonfas och tömma fettdepåerna....Du borde nog läsa på lite innan du startar det här för efter att ha läst detta inlägg från dig så anser jag att du har noll koll tyvärr.

2013-01-04 @ 11:40:49Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0