Chokladpudding!

Jag är så tacksam för modifasts chokladpudding. Det är så otroligt gott, seriöst!
 

Kommentarer
Heart Hanna

Varför inte bara äta nått nyttigt istället, med näring? Varför inte äta en frukt eller något istället? Jag förstår att det är lite kalorier i dedär, men din kropp och din viktnedgång skulle uppskatta mer om du åt något med näring i.

2013-01-12 @ 23:55:19
Heart Ella

Jag läser en bok nu som är så himla, himla bra. Önskar att den hade kommit för ett par år sedan och jag då hade läst den med en gång.

Hur som helst, tänkte att du nog under din resa skulle uppskatta den! Ett sötare blod heter den och är verkligen fantastisk, jag rekommenderar den verkligen. Här finns den: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9127133737

2013-01-13 @ 09:54:31
Heart Anastasia

Håller med Hanna, allt behöver inte innehålla lite kalorier hela tiden. Du förstör din kropp och förlorar en massa vatten bara och sen när du börjar äta som vanligt igen så kommer du gå upp allt som du har gått ner & lite till. Så onödigt.

Svar: Men vad är det folk inte förstår? Jag ska inte börja äta "vanligt" igen..
iamunstoppable.blogg.se

2013-01-13 @ 13:15:12
Heart Anonym

Sååååå mycket kolhydrater i den.

2013-01-13 @ 13:26:58
Heart zandra

jo klart du måste äta:)

2013-01-13 @ 14:07:21
URL: http://zandraisthebest.blogg.se/
Heart Anonym

Hanna; Klart man kan bli sugen på något sött nån gång och då är det väl bättre att äta som i detta fall chokladpudding med färre kalorier än i vanlig.. Men självklart förstår jag vad du menar, ska man gå ner i vikt och bli hälsosammare så får man såklart kämpa för det..

2013-01-13 @ 21:08:31
Heart Emma

Du försöker "dumförklara" oss som säger att det är bättre att äta sallad och frukt osv. istället för måltidsersättningar och säger att du minsann inte kommer gå upp igen, för du kommer inte börja äta vanligt. Så du ska alltså leva på sån skit resten av ditt liv? Sen blir jag lite full i skratt när du för ett tag sen skrev att du ser fram emot att bli den hälsosamma kompisen, för det kommer du aldrig bli. Hur mycket du än inbillar dig det är det inte hälsosamt att leva på sådana produkter.

Svar: Jag försöker inte dumförklara någon. Alla väljer att gå ner i vikt på olika sätt, och jag har gjort mitt val. Jag kommer inte leva på sån här "skit" hela livet. Men jag kommer inte heller börja äta "som vanligt" igen. För som vanligt innebär att jag ska sitta och trycka i mig 5000 kalorier varje dag i min ensamhet, och det ska aldrig hända igen.
Tror du verkligen att du lär mig någonting genom att ge mig dessa kommentarer? om du så gärna vill påverka mig på ett eller annat sätt, ge mig motivation eller uppmuntran istället för att trycka ner mig.

Sen så är det människor som du som verkligen får mig att inse hur stark och duktig jag verkligen är. Jag bara önskar att jag kunde få se din reaktion om ett år. Jag kommer verkligen ge allt för att klara detta. Och jag vet att jag alltid kommer ha någon som tror på mig, och det är allt jag behöver.
iamunstoppable.blogg.se

2013-01-14 @ 18:43:18
Heart Karin

Hej, behöver hjälp! Jag är sockerberoende. Jag äter sötsaker MINST 5 dagar i veckan. Jag behöver verkligen hjälp. Jag är rädd att om jag slutar äta sötsaker kommer folk tro att jag lider av anorexia. Jag är inte 20 ännu. Försöker verkligen sluta äta godis, men kan inte. har du några tips? Tacksam för svar. Kram

Svar: Byt ut godis till andra saker som är goda, fast som är lite nyttigare. Som frukt och bär, nötter osv. Hitta någonting annat i stället för att sitta och äta godis. Försök att börja sporta, dansa eller gymma, någonting hälsosamt du kan få kickar av. Det är även viktigt att du belönar dig själv med något om du är utan godis. En spakväll, nya kläder, frisörbesök, osv. Lycka till. Jag tror på dig! :)
iamunstoppable.blogg.se

2013-01-14 @ 21:11:43Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0