Slappdag!

Hej! Jag tänkte kika in och berätta lite vad jag har gjort idag.. Troligen kommer det gå ganska fort med tanke på att det jag har gjort idag är: ingenting. Jag vaknade vid halv nio, och sedan dess har jag legat i sängen hela dagen. Kollat film på datan, bloggat, kollat tv, legat och halvsovit, kollat facebook, spelat spel, kollat ännu mer på tv, osv...
Jag hade en städdag igår, så jag förtjänade faktiskt att få slappa hela dagen idag!
 
För ett tag sedan kom mamma och hennes pojkvän hem, så nu blir det nog mat snart. Efter det blir det nog att kolla på filmen som går på trean ikväll. Jag har aldrig sett den förr, men den verkar faktiskt bra!
 

20:00 Charlie St Cloud

Charlie St Cloud

Amerikansk-kanadensisk fantasy från 2010. Charlie St. Cloud är en ung man som är förlamad av sorg över sin yngre brors död. Så mycket att han tar ett jobb som vaktmästare på kyrkogården där hans bror ligger begraven. Men Charlie har ett speciellt bestående band med sin bror, eftersom han kan se honom och träffar honom varje kväll för att kasta boll och prata. Sedan kommer en flicka in i Charlies liv och han måste välja mellan att hålla löftet han gav till Sam, eller att gå efter flickan han älskar. I rollerna: Zac Efron, Amanda Crew, Donal Logue, Ray Liotta, Kim Basinger. Regi: Burr Steers.


Kommentarer
Heart beciell

Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här inpå julen? :) BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 GOD JUL! (det är en tävling med CDON.com)

2012-12-14 @ 19:27:38
URL: http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=
Heart Molly Bergström, UPPSALA

Tjena!
Läs gärna mitt inlägg om hur äckliga vissa människor är samt om hur vi kan förhindra smittspridning och säg gärna din åsikt på det hela :)
Tack på förhand! // MOLLY BERGSTRÖM - mooollys.se

http://mooollys.se/2012/december/varfor-ar-folk-sa-ackliga.html#comment

2012-12-14 @ 20:10:40
URL: http://mooollys.se
Heart Erika

Fin blogg :D
Besök gärna min blogg!

2012-12-14 @ 21:35:07
URL: http://eerikaceciliaa.blogg.se
Heart Anonym

jätte fin blogg :D

2012-12-14 @ 21:44:44
URL: http://nattstad.se/josefin
Heart william

bra film:)

2012-12-16 @ 15:46:03
URL: http://canonguy.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0