Kvällspromenad

Jag och Sandra smygstartade lite med en kvällspromenad. Tyvärr gav den inte så mycket då vi hamnade inne på coop för att handla chips, dip, läsk och choklad. Typiskt oss..

Kommentarer
Heart Malin

Hej! hade höga förhoppningar när jag gick in på din blogg o läste din historia trodde du verkligen skulle göra en nystart och börja ett hälsosammare liv och gå ner i vikt..Men nu när man läser det här så kan man undra om du ens försöker? eller har du gett upp? 12/12/12 hade väll vart helt perfekt att börja en minnesvärd dag.. Kom igen du kommer klara det! det kommer va jobbigt dom första 5 dagarna ifrån kolhydrater och socker sen kommer det gå galant bara du äter mycket protein och grönsaker och nyttig fett! ser fram emot att följa din resa du måste bara kämpa! du är redan väldigt vacker kom ihåg det. Men gör det för hälsans och självkänslans skull..Du måste bara komma igång efter några dagar kommer det bli lättare! Tänk på att inte svälta ät var 3dje timme i små mål så håller du ett stabilt blodsocker och slipper bli sådär suuper hungrig, och ät en mäktig frukost så håller du dig mättare under dagen! STOR KRAM

Svar: Jag vet inte om jag har sagt det redan, men från och med den första januari kommer jag att starta. Jag kommer gå på pulver/soppdiet i ca 3-4 månader och efter det lägga till riktiga måltider lite i taget. Jag har INTE gett upp, då hade jag inte startat bloggen för bara två dagar sedan.. Jag vet att det är lätt att tro att det är undanflykter, att bestämma datum i framtiden att börja på. Men anledningen varför jag gör det är för att jag vet att det är lättare att jag "ger upp" då det är julmat, nyår, luciafirande osv i vägen. Jag vill ha en nystart från och med 1:a januari 2013.
Jag planerade in datum för att sluta röka flera månader tidigare, och jag klarade det.
Men tack för ditt stöd ändå! :)
iamunstoppable.blogg.se

2012-12-13 @ 00:45:05
Heart Sandra, ung tvåbarnsmamma

Älskar dig!

Svar: Älskar dig med!
iamunstoppable.blogg.se

2012-12-13 @ 12:16:42
URL: http://les.webblogg.se
Heart magdalena

kanske inte ska äta den där chipsen om du vill väga 60 kilo. bara ett tips. du kan ta det efter att du faktiskt uppnått ditt mål om att du ska gå ner 50 kg som du gör relam för.

2012-12-13 @ 20:10:52
URL: http://www.magdalenadjokic.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0