10 dagar kvar!

Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag börjar. Jag LÄNGTAR! Jag känner verkligen att jag kommer klara det den här gången. Precis som jag kände med rökningen. Det får ta vilken tid det vill, bara jag går neråt. Jag börjar bli lite stressad nu över att jag inte har köpt någonting än. Jag funderar på om jag ska åka först och kolla om det finns billigare i någon billig affär som t.ex. ÖB. Annars beställer jag hem det så snart jag kan :)
 
Nu ska jag städa lite!

Kommentarer
Heart Jennie

Jag håller på dig!! :)
Är övertygad om att du klara vad du vill, bara du vill!
God jul!

2012-12-22 @ 10:06:12
URL: http://jenniiiesliv.blogg.se
Heart zandra

Jag väger också 110 kg och har verkligen försökt att gå¨ner men har liksom haft ursäkter osv... men nu har jag bestämt mig för att gå ner i vikt för min egen skull. Hittade din blogg av en slump och ska bli kul att läsa och följa din resa och så kanske man kan genom kommentarer osv peppa varann.. alltid viktigt med att folk tror på en. jag har gjort det förut en gång och gick då från 85 kg till 60 kg men sen så började jag må dåligt pga massa saker så började skita i hur jag såg ut osv.... I början är dte tufft men sen så när man väl kommit över det jobbiga så börjar man få det till en del av ens liv att leva bra och må bra:) Hoppas att du som jag kommer klara det här. som du säger det gör inget om det tar tid så länge det går neråt och inte uppåt och så länge man kämpar, försöker och känner att man mår bra så gör man ju rätt:) massor med kramar

Svar: Hoppas att det kommer gå bra för dig, och tack för din kommentar! :) Kom gärna in och kommentera lite då och då för att ge mig motivation :)
iamunstoppable.blogg.se

2012-12-22 @ 16:21:45
URL: http://zlove.blogg.se
Heart zandra

Här är min nya blogg förresten!

2012-12-22 @ 16:28:52
URL: http://zandraisthebest.blogg.se/
Heart Emma

Vill du bli julaftons blogg och synas inför mina läsare på självaste julafton? Ja, då går du bara in på min blogg och skriver "jag är med" eller liknande för att delta.

Om du vill vara med så återkommener jag med de 3 vinnarna den 24:e december, om två dagar!

Direktlänk: http://emmaaaolssons.blogg.se/2012/december/vill-du-bli-julaftons-blogg.html#comment

2012-12-22 @ 18:02:02
URL: http://emmaaaolssons.blogg.se
Heart C

Hej! Jag undrar vad du ska börja med nutrilett ? Jag ska oxå börja efter nyår jag väger 100 kg & är 175 lång, vill väga 75 kg. Ska följa dig& Z för att peppa & bli peppad :)! Heja oss!

Svar: Ja, det är nutrilett jag kommer använda i första hand. skulle jag råka använda ett annat märke så har ju inte det så stor betydelse, bara att det kan bli lite skillnad på smaken, men kalorisnåla är ju alla pulverdieter! :) Detta fixar vi! lycka till.
iamunstoppable.blogg.se

2012-12-25 @ 22:27:05
Heart C

Hej! Jag undrar vad du ska börja med nutrilett ? Jag ska oxå börja efter nyår jag väger 100 kg & är 175 lång, vill väga 75 kg. Ska följa dig& Z för att peppa & bli peppad :)! Heja oss!

2012-12-25 @ 22:27:54Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


www.iamunstoppable.blogg.se

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0